Jätevesijärjestelmät

Jätevesijärjestelmiin liittyviin kysymyksiin vastaa Pipelifen asiantuntevat ammattilaiset!

Pipelife Finland Oy on Suomen johtava LVI-tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat jätevesijärjestelmien lisäksi muoviset putki- ja kaivotuotteet talo-, kunnallis- ja kuivatusteknisiin kohteisiin sekä sähkö- ja kaapelinsuojaustuotteet.

Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Haaparannassa, Iissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Keravalla ja Utajärvellä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa. Valmistamme jätevesijärjestelmät, kaivot ja ponttonit Iin tehtaalla.

Pipelifella on pitkät perinteet jätevesijärjestelmien valmistuksessa. Iin tehtaalla tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1991 lähtien. Toiminta alkoi Propipe Oy:ssa, jonka osakekannan Pipelife Finland hankki omistukseensa vuonna 2004. Yhtiö sulautettiin osaksi Pipelife Finland Oy:ta vuonna 2013 tytäryhtiöfuusiona. Pipelife Finland on jatkanut ympäristötuotteiden kehittämistä ja niiden perinteitä, joten perinteikäs osaaminen on saanut jatkoa uusien kehitysaskeleiden myötä.

Pipelife Finland Oy on osa Euroopan toiseksi suurinta ja pohjoismaiden johtavaa putkialan konsernia, Pipelife International GmbH:ta.

www.puhdastulevaisuus.fi


Kysy asiantuntijalta (jätevesijärjestelmät)

  • Maksimissaan 4000 merkkiä.
  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png.
    Kuvatiedosto voi olla joko png-, gif- tai jpg-muodossa ja maksimissaan 2 megatavun kokoinen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Aiemmin esitetyt kysymykset

Kysymyksiä asiantuntijoille ei löytynyt tästä aihealueesta.