Katon maalaus ja pinnoitus

Katon maalaukseen ja pinnoittamiseen liittyviin kysymyksiin vastaa Valttikatteen ammattilaiset!

ValttiKate on kattojen huoltoon erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme läpi Suomen kestävää, laadukasta ja edullista kattohuoltoa. Tehtävämme on estää turhat ja kalliit kattoremontit, sekä pidentää merkittävästi kattojen käyttöikää.

Katon maalaus tai pinnoitus ennaltaehkäisee katon vaurioita sekä luo katolle kestävän suojan vuosikymmeniksi eteenpäin. Huoltomaalaus tekee katoista uuden näköisiä, kauniita ja helppohoitoisia tulevaisuudessa. Näin asiakkaamme voivat ylläpitää kattonsa kuntoa ja ulkonäköä ilman, että heidän tarvitsee tehdä suuria investointia ja usein tarpeettomia kattoremontteja tai katon vaihtoja. Joissakin tapauksissa myös kattoremontti voi olla tarpeen. Jos katon kunto on heikentynyt siten, että sitä ei kannata huoltaa tai katosta puuttuu esimerkiksi aluskate, voi kattoremontti olla ajankohtainen. Kartoitamme katon kunnon ja pyrimme aina löytämään asiakkaan kanssa yhdessä parhaan huoltoratkaisun katolle.

Meillä on yli 10 vuoden ja tuhansien kattojen kokemus. Palvelemme kuluttajia, taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja sekä rakennusliikkeitä koko Suomessa, pohjoisesta etelään ja idästä länteen.

www.valttikate.fi


Kysy asiantuntijalta (katon pinnoitus)

  • Maksimissaan 4000 merkkiä.
  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png.
    Kuvatiedosto voi olla joko png-, gif- tai jpg-muodossa ja maksimissaan 2 megatavun kokoinen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Aiemmin esitetyt kysymykset

Kysymyksiä asiantuntijoille ei löytynyt tästä aihealueesta.