Valkoista ja linjakasta. Laulumaan Trendi-kalustesarjaan kuuluvan matalan tason hinta 299 euroa.

Huom! Hinnat ja tuotetiedot vuoden 2008 lopun tasolla.


Katseenvangitsija. Loft-hyllystön on suunnitellut Eero Aarnio. Hyllystöstä saa helposti rakennettua erilaisia kokoonpanoja, sekä seinähyllyjä että senkkejä. Kuvan kokonaisuus 1 295 euroa, myynti Asko.


Pelkistettyä tyyliä. Kippiovelliset kaapit tuovat olohuoneeseen lisää säilytystilaa. Vaakalinjaisen Basic-kokoonpanon hinta 2 450 euroa, myynti Asko.


Esille tai piiloon! Liukuvat ovet vievät saman tilan olivat ne auki tai kiinni. Näin voit joko esitellä tai piilottaa haluamiasi esineitä. Kuvan Bestå-kokonaisuuden hinta 407 euroa, myynti Ikea.


Nuorekas. Pyörillä varustettuun tv-tasoon saa mahdutettua kaiken tarpeellisen. Hinta 102 euroa, myynti www.on24.fi.


Joustava. Yhdistelemällä erikokoisia paneeleja saat näyttävän kokonaisuuden tv-tilaan. ProLinen paneeliosaan voit ripustaa hyllyjä tai kaapistoja mielesi mukaan. Kuvan kokonaisuuden hinta 2 885 euroa, myynti Masku.


Sirolinjaisen Just-Racks tv/av-sarjan materiaaleina ovat pähkinä, musta lasi ja alumiini. Keskiosa 779 euroa, sivulaatikostot 369 euroa kappale eli kuvan kokonaisuus yhteensä 1 517 euroa, myynti Sope.


Järjestykseen! Nurmelan Arena-taso on vetimiä ja jalkoja lukuunottamatta valmiiksi koottu. Tausta on yhtenäinen ja siisti, mikä mahdollistaa käytön myös tilanjakajana. Tammisen tason hinta on noin 359 euroa, myynti esimerkiksi Kruunukaluste.


Vapaasti seisovan tv-tason lukittavat ovet ovat karkaistua lasia. Sisällä on aukko johdoille. Vetimet ja jalat muovia. Hinta 102 euroa, myynti www.on24.fi.