Kiven rosoisuutta ja elävää pintaa on nostettu esiin valospoteilla
Korosta huoneen parhaita ja persoonallisia puolia. Kiven rosoisuutta ja elävää pintaa on nostettu esiin valospoteilla. Huomaa katon rohkea väri. Kuva Tiina von Herzenin stailauskohteesta.

Kutsu koolle kaveriporukka. Tarjoa viiniä ja salaattia ja innosta ystävät pohtimaan, miten kodistasi saisi tyylikkäämmän ja viihtyisämmän.

Voit vaikka järjestää kilpailun, kuka keksii parhaimman idean, miten olohuoneesi huonekalut voisi järjestää toisin. Hyvin todennäköisesti ainakin muutamalla ystävälläsi on silmää sisustukselle ja saat toteuttamiskelpoisia ehdotuksia.
Kodin muuttumisleikistä voi tehdä kaveriporukassa kiertävän perinteen, ja siihen voi yhdistää huonekalujen, tekstiilien, koriste-esineiden ja taulujen kierrätyksen. Jonkun aikaa kaverin luona asustaneet tavarat tuntuvat kotiin palatessaan melkein uusilta.
Lainausta kannattaa harrastaa myös silloin, kun joku ystävistä on myymässä asuntoaan. Ylimääräiset huonekalut voi kantaa asunnon esittelyn ajaksi ystävien varastoihin. Ja yhdistämällä omia ja eri-ikäisten tuttavien huonekaluja ja tekstiileitä asunnon voi stailata monenlaisille kohderyhmille.