Ihminen nukkuu kolmasosan elämästään, joten ei ole yhdentekevää, missä päänsä tyynylle laskee. Kaiken a ja o on laadukas sänky, mutta viihtyvyyteen voivat vaikuttaa myös esimerkiksi uusi päiväpeite tai kauniit tyynyt.
TEKSTI JA KUVAUSJÄRJESTELYT NATALIA BROTHERUS
KUVAT JEFUNNE GIMPEL / FUTURE IMAGE SEKÄ VALMISTAJAT JA MAAHANTUOJAT
Old Java -sänky, Boknäs
Kierrätys on päivän sana. Harmaa kaunispintainen teaksänky on uusiokäyttöä parhaimmillaan. Puun rustiikkisuus ja aito patina tekevät tästä sängystä varsin halutun leposijan. Old Java -sängyn hinta 1 490 euroa, Boknäs.
Sataprosenttinen puuvillatyynyliina ja pussilakana, Pentik
Lasketaanko lampaita? Sataprosenttinen puuvillatyynyliina ja pussilakana ovat saatavissa sekä beigenä että punaisena. Tyynyliina 9 euroa ja pussilakana 39 euroa, Pentik.
Kaunis valkoiseksi maalattu himmeli, Pentik
Joulun lähestyessä koristellaan myös makuuhuone. Kaunis valkoiseksi maalattu himmeli on koristeltu kristalleilla. Kynttilät viimeistelevät kokonaisuuden. Himmeliä on kahta kokoa, iso 39 euroa ja pieni 25 euroa, Pentik.
Sarvi-naulakko, Pentik
Tartu naulakkoa sarvista! Sarvi-naulakko on maalattua metallia ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Hinta 19 euroa, Pentik.
Stockmann Villa -kello
Saako pöytäkellolla koreilla? Totta kai saa, ja tähän kelloon mahtuu vielä kuva mielitietystä. Kello Stockmann Villa 14,90 euroa, Stockmann.
Peilillinen lipas, Moko
Lipas kuin koru. Pienestä peilillisestä lippaasta löytyy sopivasti tilaa koruille. Teak-puusta valmistetun lippaan voi pyyhkiä kostealla, ja välillä se kannattaa käsitellä teak-öljyllä. Hinta 59 euroa, Moko.
Riviera Maison -tyynyt, White on White
Valkoinen ja beige ovat ajattomasta tyylistä pitävän valinta. Lisää värikkyyttä saa erilaisilla tyynyillä ja päiväpeitolla, ja ainahan voi maalata yhden seinistä eriväriseksi. Pellava on materiaalina klassinen. Riviera Maison 40×60 cm tyynyt 55,50 euroa/kpl sisuksen kanssa, White on White.
Missionin tyynyt ja peitteet, Skanno
Värikylläiset peitot ja koristetyynyt tuovat auringon makuuhuoneeseen. Yhdistämällä samansävyisiä värejä syntyy tasapainoinen, mutta rikas vaikutelma. Ylellisiä italialaisia Missonin tekstiilejä myy Skanno. Tyynyt 423 euroa/kpl, oranssi Hector-peite 218 euroa, Hilly-päiväpeite 655 euroa ja samppanjan värinen Emme-päiväpeite 400 euroa.
Merimiessäkki, White on White
Merimiessäkkiin voi laittaa esimerkiksi ylimääräiset tyynyt ja vieraspeitteet. Säkin hinta 78,90 euroa ja tyyny 83 euroa sisuksineen, White on White.
Taidegraafikko Pälvi Hannin Unelma ja hinta -teos, Galleria Bronda
Kauniisti kehystetyt taulut herättävät huoneen eloon. Pelkästään taulujen paikkoja muuttamalla saa helposti uutta ilmettä. Moni galleria tarjoaa myös ripustusapua. Taidetta voi myös vuokrata. Taidegraafikko Pälvi Hannin Unelma ja hinta -teos kehyksineen Galleria Brondassa 480 euroa.
Filligran-valaisin, Jysk
Kauniit pitsisomisteiset valaisimet luovat pehmeän romanttisen tunnelmavalaistuksen. Filigran valaisin 24,95 ja pöytävalaisin 29,95 euroa, Jysk.
Bettina-päiväpeite, Jysk
Kaunis ja klassinen ruutukuvioinen päiväpeite sopii monenlaiseen sisustukseen. Päiväpeite Bettina 180 x 260 cm, hinta 44,95 euroa ja 260 x 260 cm hintaan 74,95 euroa, Jysk.
Huopa, Stockmann
Torkkupeiton tehtävä on olla pehmeä ja lämmin, eikä klassisesta ulkonäöstä ole haittaakaan. Huopa 130 x 170 cm 59,90 euroa, Stockmann.
Torso, White on White
Vaatepuu on käytännöllinen kun haluaa säilyttää vaihtovaatteet rypistymättä ja käyttövalmiina. Kaunis torso miellyttää silmää ilman vaatteitakin. Torson hinta 364,80 euroa, White on White.
Kahvipuusta valmistetut tikkaat, Moko
Kahvipuusta valmistetuille tikkaille on helppo laskea esimerkiksi päiväpeite. Tikkaat toimivat myös kauniina sisustuselementtinä. Tikkaiden puhdistus onnistuu kostealla rätillä ja ne voi myös lakata tarpeen mukaan. Tikkaita on kolmea kokoa. Keskikoko 28 euroa, Moko.
Yhteystiedot
Jutussa esiintyvien yritysten yhteystiedot yhdellä klikkauksella: kirjoita sivun yläosan yrityshaun hakukenttään ostoksilla507 ja klikkaa Etsi-painiketta.
Yhteystiedot