Vinkkejä eri hintaluokkien joululahjaideoista naiselle
Tuottaako joululahjan keksiminen vaikeuksia? Tässä muutama vinkki eri hintaluokkien lahjaideoista naiselle.
Huom! Hinnat ja tuotetiedot vuoden 2007 tasolla.
Edullinen
Matkahiustenkuivain, Biltema
Matkahiustenkuivain, 7,90 € 
Kepeästi hinnoiteltu pikkufööni antaa jopa 1000 watin ilmavirtaa. Loistovalinta paljon matkustavalle, sillä edullista kuivaajaa voi käyttää surutta eikä harmita vaikka unohtuisi pariisilaisen hotellihuoneen kylppäriin!
Niittirannekoru, Ellos
Niittirannekoru, 16,90 € 
Räväkkä puinen niittiranneke vähentää käyttäjänsä ikää tutkitusti 15 vuotta! Elloksen tulkinta klassisesta rokkikorusta on myös naisellinen ja sopii myös arkipukeutumiseen eikä vain Tavastialle.
Vesa-Matti Loiri: Inari
Vesa-Matti Loiri: Inari, 19,95 € 
Suomen persoonallisimman tulkitsijan uutukainen on jatkoa karheankauniille Ivalo-levylle. Inarilla Loiri esittää oman näkemyksensä muun muassa Eppujen Voi kuinka me sinua kaivataan -klassikosta.
Jansport-duffelikassi
Jansport-duffelikassi, 39,90 €
Pirteästi väritettyyn duffelikassiin mahtuu tavaraa 39 litran edestä: riittää lyhyille viikonloppureissuille ja toimii vaikka kuntosalikamojen kantimena.
Keskihintainen
Laura Scott -neulepusero, Otto-Suomi
Laura Scott -neulepusero, alk. 44 €
Lepakkohihat ja sähäkkä kuviointi takaavat ihailevia katseita kotona ja töissä. Kerrankin ääritrendikäs pusero, joka sopii myös aikuiselle naiselle.
Creative Zen Stone -mp3-soitin
Creative Zen Stone, 49 €
Erittäin pieni ja erittäin vaaleanpunainen mp3-soitin, joka yhden gigan suuruiseen muistiin mahtuu reilusti musiikkia ja jonka ladattava akku kestää jopa kymmenen tunnin yhtäjaksoisen musiikin kuuntelun.
Duffelitakki, Ellos
Duffelitakki, 64,90 €
Englantilaiset opiskelijat tapasivat muinoin pukeutua lämpöiseen duffelitakkiin, mutta nykyisin duffeli on loistava talvitakki myös opintonsa jo päättäneille. Naisellinen versio perinnemallista voi olla vaikka punainen.
Nike-toppaliivi
Nike-toppaliivi, alk. 87,90 €
Trendikäs toppaliivi neulepuseron ja farkkujen kaveriksi silloin kun pakkasta ei ole miljoonaa astetta. Vetoketju avautuu kätevästi kahteen suuntaan.
Kallis
Mohairhuopa, Lapuan Kankurit
Mohairhuopa, 90 €
Pehmeä ja lämmin mohairvillainen huopa on loistovalinta talvisten lukuiltojen seuralaiseksi – omassa lempinojatuolissa totta kai. Tosin pehmoisen mohairin syleilyssä nukahtamisen vaara on alati läsnä!
Hush Puppies -tennarit, Ellos
Hush Puppies -tennarit, 90 €
Perinteisen jenkkimerkin nahkaiset tennistossut ilahduttavat farkkutyylistä tykkäävää. Tennareissa on myös lämmin vuori, joka mahdollistaa käytön myös paukkupakkasilla.
Canon PowerShot A720 IS -digitaalikamera
Canon PowerShot A720 IS, 269 €
8 megan digikamera on kompakti matkakaveri, mutta ominaisuudet riittävät vaativaankin kuvaamiseen. Kuvaamista helpottavina ominaisuuksina muun muassa optinen kuvanvakain ja kasvojentunnistusautomatiikka.
Guldviva Blomman -kaulakoru
Guldviva Blomman -kaulakoru, 403 €
Käsityönä valmistettu hopeinen kaulakoru lumoaa muotojensa kauneudella ja viimeistelyn hienostuneisuudella. Tyyliniekan lahjavalinta!