Kierrätysidea – kankainen viinipullon lahjapussukka

Sisustus

Joulun punaviinin voi tänä jouluna sujauttaa Paola Suhosen suunnittelemaan lahjapussukkaan. Kankainen pussi on perinteistä paperia tai pahvilaatikkoa parempi pakkausmateriaali, sillä sen voi käyttää yhä uudestaan. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aattoillan roskavuori kasvaa kammottavan korkeaksi varsinkin, jos juhlimaan on kerääntynyt koko suku. Kerran käytettävät lahjapaperit ovat jokavuotinen rasite kaatopaikoilla ja hukkaan menevän materiaalin määrä järjetön.

Jacob’s Creek haluaa tänä jouluna kannustaa ihmisiä valitsemaan lahjansa ympärille kestävän ja kierrätettävän pakkausmateriaalin – esimerkiksi Paola Suhosen suunnitteleman herkän kauniin viinipussukan.

– Jacob’s Creek on vannonut kestävän kehityksen nimiin jo vuosia. Viininvalmistuksessa käytettävä vesi kierrätetään lähes aina, ja esimerkiksi Barossan laakson tila toimii pääasiassa aurinkoenergialla. Kierrättäminen on hyvin tärkeä osa Jacob’s Creekin viininvalmistusprosessia jo luonnon voimavarojen säästämisen takia, puhumattakaan sen lukuisista muista hyödyistä, kertoo Brand Manager Kaisa Kavekari Pernod Ricard Finlandilta.

Velvet Lake -kuosi on kuin maalaus Suhosen lapsuusmuistosta

– Muistan lapsuudesta sen hetken maalla, kun järvenpinta jäätyy. Juuri ennen olomuotonsa muuttamista vesi näyttää kuin pysähtyneen ja muodostaneen samettisen nukan tai höyhenverhon järven pinnalle. Tämä ilmiö kestää vain muutaman hetken, ennen kuin talvi ottaa vallan ja vesi muuttuu ensin jääkiteiksi, sitten pieniksi kimalteleviksi tähdiksi ja viimein luovuttaa osansa talven jääpeitteelle. Siinä hetkessä on jotain taianomaista ja kaunista. Siitä kuosi sai nimensä ja höyhenaiheensa, kertoo suunnittelija Paola Suhonen.

Jacob’s Creek Shiraz Cabernet on hehkuvan herkullinen jouluviini

Jacob’s Creek Shiraz Cabernet on keskitäyteläinen ja keskitanniininen viini, joka valloittaa juojansa luonteellaan. Marjaisa ja raikas maku on punaherukkainen ja suomalaiseen suuhun sopivasti puolukkainen. Esiin nousevat myös kevyt mausteisuus ja hento tammisuus, jotka tukevat upeasti joulupöydän antimia.

Jacob’s Creek Shiraz Cabernet -viinin lahjapussukoita on saatavilla rajoitetetusti lähimmästä Alkosta 14.11. alkaen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kierrätys lahjapakkaus punaviini


Kysy asiantuntijalta


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: