Tässä muutamia vinkkejä eri hintaluokkien joululahjaideoista lapsille.
Huom! Hinnat ja tuotetiedot vuoden 2007 tasolla.
Edullinen
Tammen Kultaiset Kirjat
Tammen Kultaiset Kirjat, n. 7,70 € / kpl
Satukirjaklassikot saavat vuodesta toiseen uusia ystäviä, sillä Kultaisten Kirjojen lumovoima on sukupolvien rajat ylittävää laatua. Parasta lukemista tenaville ja mikä parasta, näiden seurassa viihtyvät isä ja äitikin.
Rubikin kuutio, Heureka Shop
Rubikin kuutio, 14,90 €
Kaikkien aikojen rakastetuin (tai näkökulmasta riippuen vihatuin!) pulmapeli tarjoaa viihdykettä tuntikausiksi. Aivojumppaa parhaimmillaan – eikä pelkästään perheen pikkuväelle.
Fisher Price Laugh&Learn-puhelin, NetAnttila
Fisher Price Laugh&Learn -puhelin, 22,90 €
Pikkupiltin ensimmäinen “kännykkä” opettaa käyttäjäänsä laskemaan ja leikkimään aakkosten ihmeellisessä maailmassa. Luurin fiksu muotoilu sopii myös aivan pienen lapsen kätöseen.
Keskihintainen
Nokia 1600 -puhelin
Nokia 1600, n. 50 €
Koululaisen ensimmäiseksi puhelimeksi kannattaa hankkia helppokäyttöinen peruskännykkä. Edullisessa nokialaisessa on yksinkertaistettu valikko ja helppo selattavuus. Painoa luurilla on vain 85 grammaa.
Puma Hooded Sweat, Ellos
Puma Hooded Sweat, 29,50 €
Pinkki muotihuppari viehättänee isompia tyttöjä, joille tyyli on jo avainkysymys. Puman hupparissa urheillaan ja otetaan rennosti. Sopii myös koulunpenkille.
Led Lenser Hocus Focus -taskulamppu, Ulkoilukauppa
Led Lenser Hocus Focus, 49 €
Suuriteholedillä varustettu taskulamppu pimeiden talvi-iltojen ulkoleikkeihin. Led Lenserin taskarit eivät ole varsinaisia lasten leluja vaan vakavasti otettavia retkeilyvalaisimia – ja juuri siksi loistavia vakiovarusteita kenen tahansa pikkupojan taskuun!
Kippiauto, Biltema
Kippiauto, 55 €
Yli kolmevuotiaille tarkoitettu mojova kippiauto kestää jopa 30 kilon kuorman, joten ei muuta kuin papan kanssa pihatöihin. Miehekäs peli sopii hyvin myös tytölle ”ensiautoksi”.
Kallis
Levi’s Baby -farkut, Ellos
Levi’s Baby -farkut, 57 €
Aivan ihastuttavat pikku-Levikset perheen pienimmälle farkkujengille. Babymalli on aito viisitaskufarkku ja mukana ovat myös oikeaoppiset haalistukset. Hiekkalaatikon tyylikunkuille!
Lundby Stockholm -nukketalo, NetAnttila
Lundby Stockholm, 69 €
Oma kolmio terassilla alle sadalla eurolla? Näköjään sekin on nykypäivän kiinteistömarkkinoilla mahdollista, kunhan valinta osuu Lundbyn upeaan Stockholm-nukketaloon. Tässä on kaupungin halutuimmat neliöt!
Lego-hinausauto, Ellos
Lego-hinausauto, 119 €
Monilla aidoilla toiminnoilla ryyditetty pikkupoikien toivelahja: Legon hinurissa vinssi toimii ja moottori pelittää. Enää pitäisi löytää jostain tienvarteen sammahtaneita leikkiautoja hinattavaksi…
Matsui kannettava dvd-soitin, Gigantti
Matsui kannettava dvd-soitin, 159 €
Seitsentuumaisella lcd-näytöllä varustettu edullinen kannettava dvd-soitin pitää takapenkkiläiset hiljaisina pidemmillä autoreissuilla. Akussa riittää yhdellä latauksella kestoa 2,5 tunnin leffasessioihin.