Kaupungista löytyy useita hyvätasoisia tennisklubeja. Tasokkuus ei välttämättä tarkoita prameaa klubirakennusta, mutta kentät ovat erinomaisessa kunnossa ja ammattilaistason pelikaverin tai valmentajan saa vuokrattua tunniksi samalla hinnalla, jolla Suomesta saa tuskin pelkkää kenttääkään.
3-4 eurolla saat kentän ja keskitason ”knockerin” lyömään palloa kanssasi. Muutama euro lisää ja kas, verkon toisella puolella onkin tennisammattilainen! Euroopassa tämän tason pelaajia ei saa pelikaveriksi edes rahalla, mutta Bangkokissa sellaiset tennisammattilaiset jotka eivät ole onnistuneet kipuamaan kansainväliselle huipulle ja isoihin palkintorahoihin, ovat innokkaita tulemaan lyömään karvapalloa turistien kanssa.
Bangkokissa on tapana vuokrata myös pallopoika, joka hakee puolestasi verkkoon jääneet tai peräti ns. keittiön puolelle singonneet kuulat. Pallopoika maksaa kokonaista 80 senttiä tunnilta!
Ja muista: Thaimaan oma tennistähti Paradorn Schrihaphan on kotimaassaan puolijumalan asemassa. Kun alat bangkokilaisella tennisklubilla juttelemaan Paradornista, saat taatusti laadukasta ja ystävällistä palvelua.
Pelaa täällä: Ari Tennis Courts, 10 Soi Athakravee 1, Sukhumvit 26 Road, Klongton, puh. 02 259 8425