Uutuuskalusteita, mattoja ja tyynyjä olohuoneeseen

Sisustus

Kohenna kodin keskipistettä uusilla huonekaluilla, matolla tai tyynyillä. Viihtyisä olohuone kokoaa yhteen perheen ja ystävät.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sohvaperunoille.

Mikä on ihanampaa kuin käpertyä viltin sisään sohvalle katsomaan lempiohjelmaa? Skottiruudullinen torkkupeitto puuvillaa, 17,90 €, Hobby Hall.

Keräilijälle.

Lasiseinäinen kaappi säilöö sisäänsä kaikki kodin kauneimmat esineet. Vitriini 579 €, Hobby Hall.

Sohvan viereen.

Kirjastonhoitajan sohvapöytä sopii lukutoukalle ja lehtien kerääjälle. Kauniisti työstetty puu näyttää mukavasti patinoituneelta. 2 899 €, Jean Vernet.

Romanttista tyyliä.

Valkoinen tuoli on helppo yhdistää muuhun sisustukseen. Tuolin pehmusteet säilyttävät napakkuutensa ja muotonsa pitkään. Verhoilu voidaan valita kymmenistä kangas- ja nahkamalleista. Silvia-lepotuoli alkaen 499 €, Masku.

Nerokas sohva.

Paitsi löhöpaikka AWA on myös varavuode. Moduulit vedetään vain yhteen ja vuodevaatteet löytyvät selkänojatyynyistä. Raitakangas Marimekon Keinu. Kokonaisuuden hinta alkaen 2 540 €, tarjotin 98 €. pedro.fi.

Päiväunille.

Nopein tapa piristää vanhaa sohvaa on kasata sille röykkiö uusia tyynyjä. Saga-tyyny 15 €, Sotka.

Telkkarin kaveriksi.

Vaikka seinälle ripustettavat ruudut eivät enää varsinaista tasoa tarvitsekaan, niin niiden oheistarvikkeet tekevät toisin. Pelit, videot ja kaukosäätimet on kiva laittaa siististi paikoilleen omaan laatikkoonsa. Korkeakiiltoinen Dolomit-taso 299 €, Asko.

Värillä on väliä.

Tässä sohvassa on mahtavaa paitsi muoto, myös väri. Bergen-sohva ja -rahi nahalla verhoiltuina 2 994 € ja 1 061 €, BoConcept, Vepsäläinen.

Kutsuva syli.

Thelma-sohva on pehmeän pyöreä ja kaunismuotoinen. Hieno ja käytännöllinen vaaleana, koska irrotettavat päälliset voi puhdistaa. Hinta alkaen 2 316 €, Adea.

Paljaille varpaille.

Pörröiset matot pitävät edelleen pintansa kodin suosikkeina. Luna-maton uudet värit ovat liila, hopea ja turkoosi, saatavilla 133 x 190 cm ja 160 x 230 cm. Hinnat 149 € ja 189 €, Sotka.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

sohvapöytä sohvaryhmä


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: