Toimituksen suosikit kotiin, puutarhaan ja sisustukseen.

Sisustus

Toimitus etsi hauskoja ja käytännöllisiä tavaroita kotiin. Valitsimme kuusi suosikkia!

1. Kotiin

Halkotelinekin voi olla tyylikäs! Metallinen Crash sopii mainiosti polttopuiden tai pellettien säilöntään. Monikäyttöistä halkotelinettä voi käyttää myös kukkaruukkuna, lehtien keräysastiana tai vaikka sateenvarjotelineenä. Mitat: korkeus 43 cm, halkaisija 40 cm. Värivaihtoehtoina musta, valkoinen ja ruoste. Hinnat alkaen 305 euroa.

Lisätietoja Netrauta, www.netrauta.fi

2. Puutarhaan

Vieraileeko puutarhassasi kutsumattomia vieraita? Kotimainen ja luontoystävällinen Nassut pois -tuoksupallo estää puittesi ja pensaittesi joutumisen hirvien, kauriiden, peurojen, rusakoiden ja jänisten ravinnoksi. Aseta pallo suojeltavaan puuhun tai pensaaseen kestävän narun tai koukun avulla. Tuoksupallon toiminta-alue on noin 25 m². Tuoksupallo säilyttää tehonsa 1-3 vuotta. Hinta noin 12 euroa.

Lisätietoja Green Mom Oy, www.greenmom.fi

3. Suomalaista

Mistä idea tuotteeseen on syntynyt?

Uusikaupunkilainen ”maallikkokeksijä” Matti Varjus sai loistoidean kyllästyttyään kolhimaan puiden runkoja ruohoa leikatessaan ja siimaleikkuria käyttäessään. Samoin häntä harmitti kateaineiden leviäminen ja kasteluveden tuhlaaminen puutarhassa. Näihin ongelmiin ratkaisuksi syntyi GreenOn-kasvisuoja.

 

Mihin käyttötarkoituksiin tuote soveltuu?

GreenOn soveltuu erityisesti suurille jatkuvaa hoitoa vaativille viheralueille kuten puutarhoihin, puistoihin ja golfkentille. Kasvisuoja helpottaa ja nopeuttaa ruohonleikkuuta istutusten ympäriltä ja estää samalla koneita vahingoittamasta kasveja. Suoja ehkäisee myös rikkakasvien kasvamisen istutusten juurelle. GreenOn parantaa istutusten kasvuolosuhteita suojaamalla maata kuivumiselta, säilyttäen lämmön ja suuntaamalla kasteluveden suoraan kasvin juurelle altaassa olevien tihkukastelureikien kautta.

GreenOn valmistetaan pakkasenkestävästä ja kierrätettävästä PE-HD-muovista. Kasvisuoja on väriltään tummanvihreä ja halkaisija on noin 80 cm. Keskellä oleva istutusaukon halkaisija on noin 32 cm. Kasvisuoja voidaan maisemoida halutulla katemateriaalilla. Myynti mm. Bauhaus, Kauppila ja S-ryhmän puutarhamyymälät. Hinta noin 23 euroa.

Lisätietoja www.greenon.fi

4. Kotiin

Tällä tapettisarjalla saat klassista brittitunnelmaa kotiisi. Eco Tweed -tapettimallistosta löytyy ruutua ja raitaa sekä vaakunoita. Tyylikkäässä ja tekstiilistä inspiraationsa saanut mallisto on helposti tapetoitavaa Easy Up -laatua. Tapettien värit ovat perinteisiä ja aikaakestäviä: beigeä, sinistä, punaista ja mustaa. Hinta noin 50 euroa/rulla.

Lisätietoja Rautakesko, www.rautakesko.fi

5. Siivous

Höyrymopin avulla lattian peseminen onnistuu nopeammin ja vähemmällä vaivalla kuin perinteistä moppia ja ämpäriä käyttäen. AutoSelect™ höyrymoppi tappaa jopa 99,9 % bakteereista eikä kemikaaleja tarvita. Höyryävän mopin käyttö on helppoa: säiliön valo muuttuu punaisesta siniseksi, kun laite on valmis puhdistamaan lattiapintoja. Korkealuokkaisen teknologiansa ansiosta moppia on turvallista käyttää kaikilla vettäsietävillä kovilla latti-oilla. Mikrokuitualustan voi pestä ja käyttää uudelleen. Myynnissä mm. Giganteissa. Hinta noin 100 euroa.

Lisätietoja Black & Decker, www.blackdecker.fi

6. Sisustus

Aikaisemmin nuhjuisina lattialla lojuneet johtoröykkiöt voi korvata sisustukseen sopivilla pirteänvärisellä tekstiilipintaisilla jatkojohdoilla – johdoista tulee näin osa sisustusta. Kolmipaikkaista Nud Extend -johtoa on saatavilla useissa iloisissa väreissä. Johdon pituus 2,5 m. Hinta 33 euroa.

Lisätietoja Finnish Design Shop, www.finnishdesignshop.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.