Kotisivujemme suosio ylitti kaikki odotuksemme, mistä kiitos kuuluu teille, hyvät lukijat! Parhaimmillaan sivuillamme on käynyt yli 1 000 lukijaa tunnissa tutustumassa artikkeliarkistoomme, keskustelemassa toisten omakotiasukkaiden kanssa ja käyttämässä sekä tuotteiden että ammattilaisten hakupalveluita. Lisäämme sivujen tarjontaa päivittäin. Kotisivumme toivat Suomelan myös rivi- ja kerrostaloasukkaiden ulottuville, mistä olemme saaneet hyvää palautetta.
Koti & kesämökki on tämän numeron teema, sillä nyt on oikea aika ryhtyä suunnittelemaan ensi kesän askareita sekä talossa että mökillä. Suomelan tehtävä on palvella, antaa ideoita ja tietoa. Siksi esittelemme tässä numerossa upean, ympäri kesän kukkivan pihan, tarjoamme mittavan tietopaketin kompostoinnista ja kompostoreista jajulkaisemme laajan markkinakatsauksen hirsihuviloista, joiden perinteinen tunnelma viehättää suomalaisia sukupolvesta toiseen. Moni tarvitsee kotona ja kesämökillä myös moottorisahaa, joiden valikoima on niin laaja, että jokainen löytää itselleen sopivimman mallin.
Myös jätevesiasetuksen uudistus kiinnostaa varmasti kaikkia haja-asutusalueen pientaloasukkaita, koska asetus tarkentaa vaatimuksia jätevesien käsittelystä ja edellyttää investointeja, jos jätevesijärjestelmä ei ole kunnossa entuudestaan.
7.–10. huhtikuuta järjestetään Helsingin Messukeskuksessa suurtapahtuma: Oma Koti 05 -messut, OmaMökki 05 -messut sekä Kevätpuutarha 05 -messut. Suomela on Oma Koti -messujen virallinen mediayhteistyökumppani.
Tervetuloa Messukeskukseen tutustumaan osastoomme ja jättiläistapahtuman valtavaan tarjontaan!
Paula Herranen
Paula Herranen, päätoimittaja