Sisusta kylpyhuone!
Syksy tuo kipinän uudistaa kotia, joko reilusti remontoiden tai pienemmässä mittakaavassa sisustaen. Jo pienetkin muutokset piristävät!
Suihkupiste Finland
KUVA SUIHKUPISTE FINLAND OY

Vielä jokin aika sitten ei monelle olisi tullut mieleenkään sisustaa kylppäriään sen kummemmin. Riitti kun siellä oli kaikki tarvittava, mikä tarkoitti lähinnä lavuaaria, vesihanaa, suihkua tai kylpyammetta ja aika usein myös (talon ainoaa) wc-istuinta.

Samalla kun kylpyhuoneiden koko on kasvanut, erilaiset sisustukselliset elementit ovat löytäneet tiensä puhtaan toiminnallisuuden rinnalle. Ongelmana on, että kylppäri- tai muuta remonttia miettivä tai uutta suunnitteleva hukkuu vaihtoehtojen moninaisuuteen, sillä markkinoilta löytyy toinen toistaan upeampia materiaaleja ja kalusteita. Olemme poimineet niistä parhaita paloja sinulle makusteltavaksi.
Esittelemme myös ihania kylpyhuoneita: kaksi upeaa remonttikohdetta sekä Suomelan asuntomessuperheen uutuuttaan kiiltävän kylpyhuoneen. Sivuillamme voit myös tutustua heidän kauniiseen kotiinsa.
Sisustaminen on kokonaisvaltaista – ja mukavaa – puuhaa. Ehdotammekin kodin pintojen laajamittaisempaa uudistusprosessia. Lattia- tai seinäremontti on oivaa ajanvietettä pimeneviin syysiltoihin! Jos remonttikiintiö kuitenkin on tällä haavaa täynnä, hyviin uniin kannattaa panostaa aina. Löytyisikö tästä jutusta ehkä sinulle sopiva sänky?
Yksin ei kannata sisustusasioita pähkäillä: ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä rohkeasti, olipa kyse mistä tahansa kodin tilasta. Moni ei tiedä, että sisustussuunnittelua saa myös veloituksetta! Mistä ja miten, se selviää tästä jutusta.
Olitpa tee se itse -ihminen tai käännyt mieluummin ammattilaisen puoleen: tämän lehden sivuilta löydät toivottavasti inspiraation toteuttaa hurjimmatkin ideasi!
JohannaLehto
JOHANNA LEHTO
Päätoimittaja, sisustusfriikki ja remonttireiska
PS. Katso havainnolliset seinälaatoitusohjeet täältä ! Lattialaatoituksesta ja paljon muusta lisää asiaa Suomelan netissä www.suomela.fi.