Valmistelimme niitä tiimimme kesken pitkään ja innokkaasti, mutta kysyimme myös lukijoidemme mielipidettä siitä, mitä kotisivuiltamme toivotaan. Meiltä pyydettiin muun muassa tuotetietohakua, alan ammattilaisten hakupalvelua ja omakotiasumisesta kiinnostuneiden omaa aidan yli keskustelupalstaa. Esimerkiksi juuri nämä antimet löytyvät nyt nettitarjottimeltamme. Lisäksi kotisivuillamme on artikkeliarkisto, josta löydät suurimman osan aiemmin painettuna ilmestyneistä jutuistamme. Käy heti kokeilemassa, lisäämme sivujen tarjontaa koko ajan ja uusimme muun muassa Ajankohtaista- palstaa lähes päivittäin, jotta voimme palvella sinua ja kaikkia muita lukijoitamme uutisilla ja ajankohtaisilla tuotevinkeillä entistä paremmin ja säännöllisemmin. Tietoa, ideoita ja palvelua on edelleen mottomme. Lupaamme myös säilyttää puolueettoman linjamme niin painetussa Suomelassa kuin Internetissä kotisivuillamme.
Suomelan ajankohtaisuutta parantaa tietysti myös se, että painettu lehtemme ilmestyy tänä vuonna viisi kertaa aikaisemman neljän kerran sijasta – kolmesti keväällä ja kahdesti syksyllä. Jaamme silti edelleen koko ajan kasvavan ja entistä luetumman lehtemme ilmaiseksi kaikkiin Suomen omakoti-, pari- ja maataloihin, emmekä yhtään häpeile sanoa, että meillä on 1,6 miljoonaa lukijaa ympäri Suomea.
Sauna ja kylpyhuone ovat tämän numeron keskeinen teema. Tarjoamme sivukaupalla tietoa laatoista, kalusteista, poreammeista ja saunan suunnittelusta. Joulukuussa järjestämämme asiantuntijoiden Kylpyhuonekalustefoorumi paljasti selvästi, mitä suomalaisista pesutiloista puuttuu – TILAA! Ahtaissa, liukuhihnasuunnitelluissa kylpy- ja pesuhuoneissa mahtuu tuskin kääntymään, saati sitten, että niissä olisi riittävästi säilytystilaa. Kuka sitä paitsi haluaa wc-istuimen samaan tilaan suihkun tai ammeen kanssa – tai peräti saunan pesuhuoneeseen? Järki käteen, kiitos – jo asuntoa suunniteltaessa olisi otettava huomioon, että koko perhe puuhastelee kylpy- ja pesuhuoneessa joka päivä monta kertaa, ja suomalaisetkin haluavat hoitaa hygieniaansa ja hemmotella itseään väljissä, käytännöllisissä tiloissa.
 
Nähdään netissä!