MAINOS

Teemasisustukset ammattilaisilta, nyt myös kotitalouksille

Sisustus

Solrex Interiors on todellisiin erikoissisustuksiin, niin sanottuihin teemoituksiin, erikoistunut yritys. Se tarjoaa palveluita muun muassa huvipuistoille (kuten Linnanmäki), kylpylöille, laivoille (useat Karibianristeilijät), ravintoloille ja kauppakeskuksille. Nyt ensimmäistä kertaa palveluita tarjotaan myös yksityistalouksille.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Yritys voi luoda uniikin ilmeen mihin tilaan tahansa, kuten esimerkiksi lastenhuoneeseen, kerhohuoneeseen tai vaikkapa kotikylpylään, eli myös märkiin ja kosteisiin tiloihin. Budjetin puitteissa voidaan tilasta tehdä visuaalisesti näyttävä, yksinkertaisimmillaan seinämaalauksilla tai digitaalisilla tulosteilla.

Seinämaalaus

Tämän lisäksi voidaan haluttaessa lisätä kolmeulotteista rekvisiittaa isossa tai pienessä mittakaavassa. Solrex Interiors joko luo oman vision, tai vastaavasti toteutus tehdään asiakkaan teemaan tai ideaan pohjautuen. Aihemaailma voi olla mitä ikinä keksiikään, esimerkiksi klassinen (prinsessa Ruusunen, merirosvot), futuristinen (avaruus) tai vedenalainen maailma. Yrityksestä löytyy suunnittelijat, kuvanveistäjät, seinämaalarit, metallisepät ja kuvankäsittelijät, ja kaikkien heidän yhteistyöstä syntyy huikea lopputulos.

Rekvisiittaa

Toteutuksen yhtenä tärkeänä lähtökohtana on myös tekninen toimivuus, helppohoitoisuus ja kestävyys, ja täten materiaalivalinnat ovat keskeisessä osassa. Myös katto- ja lattiapinnat työstetään halutessa samaan teemaan. Dekoratiiviset tuotteet valmistetaan acrystalista, lujitemuovista (etenkin märät tilat) tai kipsistä, ja muita materiaaleja ovat muun muassa teräs, puu, dipond ja erilaiset verhoilukankaat.

Toteutus tehdään aina sovittuun budjettiin mitoitettuna ja mukana tulee takuu.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kodin sisustus koristelu kylpyhuoneen sisustus maalata maalaus sisustaa sisustaminen sisustus