Uudet kaihtimet istuvat ikkunaan ja sisustukseen

Sisustus

Kotimainen Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy tuo syksyllä markkinoille uusia laskos- ja kierrekaihtimia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Syksyn mielenkiintoinen uutuustuote, täydellisesti ikkunaan istuva Perfect-kehyskaihdin, voidaan asentaa alumiinipuitteiseen ikkunankehykseen ilman ruuvaamista tai poraamista. Puupuitteiseen ikkunaan kiinnittäminen käy helposti muutamalla ruuvilla.

Täydellisen istuvuuden ansiosta ikkunan ja kaihtimen väliin ei jää valoa päästäviä rakoja. Koska kaihdin istuu omassa kehyksessään ikkunassa kiinni, se myös liikkuu siististi mukana ikkunaa tai lasiovea avattaessa. Voit siis avata ikkunan tuulettamista varten, mutta silti estää aurinkoa paistamasta suoraan ikkunasta sisään.

Perfect-kehyskaihdinta on saatavilla syksystä alkaen kierrekaihdinmallisena lukuisilla eri kangas-, väri- ja kuviovaihtoehdoilla. Se on helppo irrottaa puhdistusta varten.

Sisusta laskoskaihtimilla

Laskoskaihtimet pukevat ikkunasi valitsemaasi sisustustyyliin sopivaksi. Niitä on saatavilla eri sisustusteemojen mukaan modernista romanttiseen ja pelkistetystä juhlavaan. Väriskaala on laaja. Laskoskaihtimen voi valmistaa kaikista samoista kankaista kuin kierrekaihtimen.

Sisustuskankaiden lisäksi voit valita myös pehmeästi auringonvaloa suodattavista läpikuultavista kankaista mieleisesi. Kangasvalikoimiin kuuluu myös täysin pimentäviä vaihtoehtoja sekä energiansäästökankaita, jotka suojaavat auringonlämmöltä kesäisin ja lämmönhukalta talvisin. Kosteisiin tiloihin on omat erikoiskankaansa.

Valitse virtuaalisesti

Koko Apollo-kaihdinmallisto on selattavissa virtuaalisesti Internetissä. Sieltä löytyvät niin syksyn uutuudet kuin tutut klassikotkin. Kymmenien väri- ja mallivaihtoehtojen joukosta asiakas löytää varmasti omaan kotiinsa ja tyyliinsä sopivan kaihdinratkaisun.

Virtuaalimallistoa pääset selaamaan täältä.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kaihdin kaihtimet kodin sisustus sisustus sälekaihtimet


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: