Kirschin Silhouette® on kaihdinten uutta sukupolvea. Sen ”säleet” on tehty metallin tai puun sijasta kankaasta. ”Säleet” on kiinnitetty läpinäkyvään kankaaseen, joka tekee kaihtimen kokonaisvaikutelmasta ennen kaikkea pehmeän, ilmavan ja kevyen kuin taivaalla liikkuva pilvi.

Sisustuksellisesta ja elegantista ulkonäöstään huolimatta Silhouette® on myös erittäin toiminnallinen: auki ollessaan se päästää valon sisään, mutta suojaa samanaikaisesti paitsi auringon UV-säteilyltä myös ulkopuolisilta katseilta. Ylös nostettu kaihdin kelautuu siistin kasetin sisään.

Silhouette®-kaihtimet luovat uniikin ja eksklusiivisen vaikutelman. Ne sopivat erityisen hyvin koteihin, joissa halutaan toisaalta suojaa katseilta, toisaalta nähdä myös itse ulos ikkunoista. Mallistossa on paljon kauniita veden, ilman ja auringon sävyjä.

Facette® tuo tilaan tyylikkyyttä ja luonnetta. Se on paitsi kaihdin myös ennen kaikkea sisustuselementti. Facette®-kaihtimen veistoksellisuus luo tilaan luonnetta.

Facette®-kaihtimessa on kaksi päällekkäistä kangaskerrosta. Kelaamalla kaihdinta eri asentoihin saadaan sen raitaosat osumaan päällekkäin joko kokonaan tai osittain, ja kaihtimen ulkonäkö muuttuu. Samalla myös huoneeseen pääsevän valon määrää voi säädellä hyvinkin tarkasti. Näin kaihdin toimii myös osittaisena tai täydellisenä pimentäjänä.

Facette®-kaihdinta on saatavana 17 eri värissä cappucchinon ruskeasta tulip wood -lilaan, pacific green -turkoosiin ja aina kellertävään chardonneyhyn. Yksi väreistä on aina muuttuva trendiväri.

Lisätietoja Kirsch, www.kirsch.fi.