MAINOS

Uusissa lattialaatoissa eläväpintaisia kivikuoseja

Sisustus

Värisilmän Laattastudion valikoimaa täydentävät syksyllä 2011 uudet kivikuosiset Touch- ja Stone-lattialaattamallistot. Jazz-laattasarja laajenee samalla uudella 40x40 cm kokoisella laattakoolla. Italialaisen Ragnon valmistamat Touch-, Stone- ja Jazz-laatat ovat pakkasenkestäviä, lasitettuja porcellanatoja, joita voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa, niin lattia- kuin seinäpinnoillakin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Touch-laatta.

Touch – rosoista ilmettä sileillä laatoilla

Touch-laatat leikittelevät optisella harhalla: laattojen kuosit näyttävät karhean rosoisilta, mutta ne tuntuvat koskettaessa sileiltä. Malliston värimaailmassa nähdään tummaa savunharmaata, vaaleaa hopeanharmaata, murrettua valkoista sekä lämpimän sävyistä ruskeaa. Rektifioituja Touch-laattoja on saatavana 30×60 cm ja 15×60 cm kokoisina. Niiden lisäksi sarjaan kuuluvat Touch Muretto -mosaiikkilaatat. Ilmeikkyyttä lattia- ja seinäpintoihin saadaan erikokoisia Touch-laattoja yhdistelemällä.

Stone-laatat.

Stone – kohokuvioista kivikuosia mustana ja valkoisena

Stone-laattasarja koostuu mustista Blackstone- ja valkoisista Whitestone-laatoista, joiden aaltoilevaa, laavakiveä muistuttavaa pintaa valot ja varjot kauniisti korostavat. Eläväpintaisilla Stone-laatoilla voidaan toteuttaa sekä yksivärisiä että näyttäviä, shakkikuvioisia lattia- ja seinäpintoja. Stone-laattoja on saatavana kolmessa koossa: 10×10 cm, 30×30 cm ja 30×60 cm.

Jazz-laatat.

Jazz – svengaavia laattoja uudessa koossa

Jazz-laattasarja tuli Värisilmän Laattastudion valikoimiin syksyllä 2010. Nyt aiemmin myynnissä olleiden 30×60 cm kokoisten Jazz-laattojen rinnalle tuodaan uusi 40×40 cm kokoinen laattamalli. Hillityn tyylikkäitä Jazz-laattoja on saatavana valkoisena, vaaleanharmaana, tummanruskeana ja mustana.

Tuotetiedot:

Touch

koko: 30×60 cm (rektifioitu), hinta: 53 €/m2
koko: 15×60 cm (rektifioitu), hinta: 69 €/m2
koko: 30×60 cm (Muretto-laatat), hinta: 179 €/m2

Stone

koko: 10×10 cm, hinta: 44 €/m2
koko: 30×30 cm, hinta: 37 €/m2
koko: 30×60 cm, hinta: 44 €/m2

Jazz

koko: 40×40 cm, hinta: 35 €/m2

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kaakelilaatat kaakelilaatta kattolaatta kodin sisustus kylpyhuoneen sisustus laatat laatta lattialaatta