Viikot 18-21
Messujulkaisuiden kuvauspäivä lähestyi, eikä aikaa ollut hukattavaksi. Useampi huone oli saatava kuvauskuntoon.
Tyypillistä oli, että ensin pikkumies sairastui kurkunpääntulehdukseen, ja kun se alkoi hellittää, niin iski vatsatauti. Viimeisellä viikolla ennen kuvauksia podimme kaikki vatsatautia lapsia, apujoukkoja ja työmiehiä myöden.

Kaikesta huolimatta saimme kuin saimmekin tarvittavat huonekalut ja muut sisustustuotteet rakennukselle. Sähkömiehet kävivät asentamassa pistorasiat, putkimies hanat ja keittiökalusteiden välinen lasikin saatiin asennetuksi juuri ja juuri. Näidenkin töiden jälkeen vielä tapetoitiin, maalattiin ja kaakeloitiin. Kun kuvaajat saapuivat, rullasimme mattoja paikoilleen.

Kaiken pyörityksen jälkeen tuntui taikatempulta, kun yhtäkkiä keittiö, ruokailutila, olohuone, pesutila, sauna ja yksi makuuhuonekin olivat sisustettuina ja valmiina.

Lopputuloksesta olisi ollut mukava nauttia pidempäänkin, mutta koska muissa tiloissa laatoitukset ja muut työt olivat kesken, oli kaikki purettava pölyn keskeltä pois.

Jäljelle jäi muiden huoneiden viimeistely ja sisustaminen, terassi, autokatos ja pihatyöt. Talon rappaus alkaa olla loppusuoralla.