Viikot 3-10
Maalausurakoitsijat ovat jatkaneet seinien tasoitusta ja maalausta. Lattiapintoja on tasoitettu. Lisäksi on piilotettu koteloinneilla viemäreitä, joiden olisi pitänyt jäädä kaapistojen sisään.
Kaapistot ovat useammasta huoneesta alkuperäisistä suunnitelmista poiketen poistuneet, joten niille on pitänyt keksiä uusi piilo.Takka on tuotu tontille odottamaan paikalleen asentamista. Kylpyhuoneiden vesieristyksiä on alettu tehdä. Mika on isänsä kanssa asentanut parvekkeelle teräkset kattoon parvekelasituksia varten.
Kylpyhuoneen vesieristys
Saimme rakennusvalvojaltamme tiukan ohjeen aikataulussa pysymiseksi. Kaikki pintamateriaalit on oltava valittuna ennen helmikuun loppua. Lähes viikoittain olen tavannut sisustussuunnittelijaa ja saanut konsultointiapua. Niiden ja omien näkemysten pohjalta ensimmäisenä hioin keittiön ja kodinhoitohuoneen lopulliseen kuntoon ja laitoin tilaukseen. Kodinkoneet ja kiinteät kaapistot tilasin myös. Sen jälkeen vuorossa olivat kaiteet, hanat, kylpyamme, wc istuimet, saunamateriaalit, parketit, lattia- ja seinälaatat. Valintojen teko ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi nyt ainakin nämä päätökset on vihdoin saatu tehtyä.
Saaret on yhdistetty toisiinsa silloilla
Talomme edessä olevat saaret on yhdistetty silloilla mantereeseen ja toisiinsa.