Rakennusklinikka
neuvoo kaikissa rakentamiseen liittyvissä pulmissa. Energiaklinikalla voit kysyä muun muassa energiatehokkaasta rakentamisesta, lisäeristyksestä tai lämmitysjärjestelmistä.

Kosteus- tai homeongelmien kanssa kannattaa tulla sisäilmaklinikalle. Tyypillisistä rakennusvirheistä on jo opittu, vältä siis virheet. Laadukkaassa remontoinnissa rakenteiden kuivumisajat ovat riittävät, rakennusmateriaalit on suojattu työmaalla ja ilmanvaihtokanavat asennetaan puhtaina rakennukseen.

Sisustus- ja muillekin klinikoille kannattaa tulla talon tai huoneen pohjapiirroksen ja valokuvien kanssa. Tunnin henkilökohtaisella neuvonta-ajalla sisustussuunnittelijat tekevät ratkaisuehdotuksen, haluatpa vaatehuoneesta toimivamman tai uudistaa makuuhuoneen ilmeen raikkaaksi.

Messukodeissa näet ekologiset, graafiset ja monet muut sisustussuuntaukset, viimeisimmät pintamateriaalit ja kiinnostavimmat valaistusratkaisut. Tutustu persoonallisiin takkoihin ja luontoa säästävään aurinkoenergiaan, maalämpöön ja ilmalämpö- ja ilmavesipumppuihin.

Pirjo Tiihonen

Artikkelin lähde Suomen Asuntomessut, Kuopio: www.asuntomessut.fi.

Asuntomessut Kuopiossa 16.7.-15.8.2010.