MAINOS

Suomen ensimmäiset Piparinleivonnan SM-kisat 10. – 11.12.2011 Helsingin Kampissa

Sisustus

Paikoillanne, valmiit, leipokaa! Pian kilisevät piparimuotit ja jouluinen tuoksu leijailee, kun kisataan ensimmäistä kertaa Piparinleivonnan Suomen mestaruudesta Kampin kauppakeskuksessa, Helsingissä. Kisa järjestetään 10. ja 11.12. ja Piparinleivonnan SM-tittelin saa se, joka muotoilee, paistaa ja koristelee valmistaikinasta upeimman piparkakun.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kilpailijaksi Piparinleivonnan SM-kisoihin ilmoittaudutaan kisapaikalla, Kampin keskusympyrällä lauantaina 10.12. klo 10 alkaen. Kilpailu käydään 12 erässä kahden päivän aikana. Kussakin erässä on neljä kisaajaa ja erän voittaja pääsee finaaliin. Finaaliin valituista töistä raati valitsee parhaan ja voittaja kruunataan sunnuntaina 11.12. n. klo 16.30. Pääpalkintona on lahjakortti jouluostoksiin, arvo 250 €.

Tervetuloa kannustamaan suosikkiasi ja hakemaan jouluisia reseptejä. Voit myös kuvauttaa itsesi jouluisena piparkakku-ukkona tai -akkana ja jakaa jouluisen tervehdyksesi ystävillesi Facebookin kautta.

Tule katsomaan, kenellä palavat piparkakku-ukon jalat, kenellä pursuaa kuorrutus yli. Odotettavissa on joulun alun jännittävin leivontataisto!

Faktaa:

Mitä: Piparinleivonnan SM-kisat
Missä: Helsingissä, Kauppakeskus Kampin keskusympyrällä
Milloin: Lauantaina 10.12. klo 10-18 ja sunnuntaina 11.12. klo 10-17

 

Kisa on tarkoitettu yli 12-vuotiaille.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

joulu leipominen leivonta pipari piparkakku piparkakkutalo