Kesän asuntomessuille puutarhanäyttely

Sisustus

Jyväskylän Asuntomessujen uutuus on kesäinen puutarhanäyttely, joka tuo ideoita ja vinkkejä kotipuutarhureille sekä mahdollisuuden viihtyä ja virkistyä vehreässä ympäristössä. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Jyväskylän asuntomessualue on uusin esimerkki modernista asuntoarkkitehtuurista ja uudistuvasta vihersuunnittelusta. Aivan ydinkeskustan läheisyyteen kohoava Äijälänranta on laadukas täydennysrakentamiskohde, jonne valmistuttuaan syntyy tiivis ja monipuolinen asuinympäristö liki tuhannelle ihmiselle, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen kuvailee.

Suomeen tuulahdus keskieurooppalaista puutarhanäyttelykulttuuria

Monimuotoisen Äijälänrannan kantavina teemoina ovat Aalto ja Puu-Tarha. Teemoilla kunnioitetaan maailmankuulun arkkitehti Alvar Aallon perintöä sekä Äijälänrannan pitkää maanviljely- ja puutarhahistoriaa. Uutta kesän asuntomessuilla on ensimmäistä kertaa toteutettava puutarhanäyttely, joka vastaa kuluttajien ja alan toimijoiden kasvavaan kysyntään tuoden Suomeen tuulahduksen keskieurooppalaista puutarhanäyttelykulttuuria.

-Urbaanissa Äijälänrannassa puutarhainnostus etsii uusia toteutumismuotoja; rakennetun ympäristön rinnalle kaivataan vehreitä pihoja ja viihtyisiä yhteisalueita, Asuntomessut Jyväskylässä 2014 projektipäällikkö Anu Hakala kuvailee.

Puutarhanäyttelyn runko rakentuu mallipuutarhoista

Mallipuutarhat sijaitsevat messualueen keskellä. Kukin mallipuutarha on suunniteltu ja toteutettu yksiköllisen teeman pohjalta, jota valitut materiaalit, kasvillisuus ja värimaailma noudattelevat. Erilaisista mallipuutarhoista löytyvät alan uusimmat trendit sekä ideat ja vinkit. Lisäksi alueella on viheralan ulkomyyntitilaa sekä ruokailu-, lepo- ja leikkimahdollisuuksia.


Vuoden 2014 Asuntomessut järjestetään Jyväskylän Äijälänrannassa 11.7.–10.8. Asuntomessujen sydämen muodostavat 37 Jyväsjärven läheisyyteen sijoittuvaa pientaloa sekä 13-kerroksinen tornitalo, Jyväskylän Maailmanpylväs. Messutapahtumassa on näytteillä 43 kohdetta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

asuntomessut mallipuutarha puutarhanäyttely


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: