Fiskars Kidzors –kuviosaksisetti on hyvä lahjaidea lapsille, sillä lapset rakastavat leikkaamista. Hauskan puuhailun lisäksi leikkaaminen kehittää monipuolisesti lapsen kädentaitoja.

Fiskars Kidzors -kuviosaksisetissä on kuudet lapsen käteen sopivat sakset. Saksilla saa leikattua erilaista kuviota ja taiteiltua vaihtelevaa jälkeä paperille tai kartongille. Hauskasti kuvioitu pakkaus ja pirteät värit houkuttelevat lasta aloittamaan askartelun.

Saksisetin suositushinta on 9,90 €.

Fiskarsin ShapeCutterPlus –muotoleikkuri ja monikäyttöiset sabluunakuviot ovat näppäriä apureita erilaisissa koristeluissa ja askarteluissa. Muotoleikkurista saa tukevan otteen ja teränkorkeuden voi säätää materiaalin mukaan. Läpinäkyvä sabluunasetti tekee kohdistamisen helpoksi. Leikkaamista helpottaa ruudutettu leikkuualusta.

Fiskars ShapeCutter™ Plus –aloitussetti sisältää muotoleikkurin, kaksi terää, A4-kokoisen leikkuualustan sekä muotosabluunan, suositushinta 32,50 €.

Fiskars Boordilävistäjä kehystää kauniisti kuvat ja kortit tai koristelee reunanauhat. Boordilävistäjä on suunniteltu jatkuville boordikuvioille, ja se tekee yhdellä painalluksella pidemmän kuvion. Boordilävistäjät sopivat paperille sekä kartongille (max. 180 g). Kuviovaihtoehtoja ovat mm. Sydännauha ja Pitsinauha.

Suositushinta Fiskars Boordilävistäjälle on 17,50 €.

Lisätietoja Fiskars, (09) 3509 000, www.fiskars.com.