Edullinen
Ice Hotel
Ice Hotel alk. n. 110 € / yö
Jääkylmä elämys
Jukkasjärvellä, pari sataa kilometriä napapiiriltä pohjoiseen sijaitseva Jäähotelli on moderni klassikko. Äärimmäistä majoituselämystä etsivä yöpyy jääsviitissä ja kuluttaa päivänsä moottorikelkkasafarilla. Iltadrinkit nautitaan luonnollisesti jääbaarissa – on the rocks!
Golf-matka Hammamet, Tunisia
Golf-matka Hammamet, Tunisia, alk. 490 €
Golf-reissu Afrikkaan? Mikä ettei, sillä Tunisiassa eksotiikkaa riittää ja matka on kokonaisuudessaan edullisempi kuin moni pelireissu eurooppalaisiin lähikohteisiin. Pienellä lisäpanostuksella majoituksen taso nousee isosti.
Zagreb, Kroatia alk. 585 €
Entinen Itä-Eurooppa on täynnä uusia ”pikku-Prahoja”, joita turistivirrat eivät vielä ole pilanneet ja joissa paikallinen kulttuuri on aidosti läsnä. Zagrebiin pääsee edullisesti ja Kroatian hintataso hellii vähän laihempaakin kukkaroa. Eksoottinen vaihtoehto läheltä!
Keskihintainen
Castlemartyr, Irlanti
Castlemartyr, Irlanti, hotellihinnat alk. 225 € / vrk
Täydellistä golf-matkaa etsivä suuntaa Irlannin etelärannikolle Corkin maakuntaan. Castlemartyrin uusi hotelli on rakennettu tuhat vuotta vanhan linnan raunioille ja links-tyyppinen kenttä kuuluu Euroopan huippuihin. Presidenttisviitissä yöpyy kolmella tonnilla per yö!
Buenos Aires, Argentiina, alk. 1455 €
Jännä metropoli!
Etelä-Amerikan ”eurooppalaisin” metropoli tarjoaa nautintoja silmälle (arkkitehtuuri), korvalle (tango) ja vatsalle (maailmankuulut pihvit). Unohtumatonta elämystä etsivä suuntaa Bocan kaupunginosaan ja ostaa lipun Boca Juniorsin jalkapallomatsiin.
Maailmanympärilento, hinnat alk. 1988 €
Monipuolinen
Jopa alle kahdella tonnilla pääsee lentämään ristiin rastiin mantereelta toiselle. Jokainen voi laatia oman aikataulunsa ja oman lentosuunnitelmansa. Lisämaksusta pysähdysten määrää voi kasvattaa. Reitti- ja seisahdusvaihtoehtoja on lukemattomia!
Kallis
48 päivän Sydney-New York -risteily Queen Elizabeth 2:lla, hinnat alk. n. 5000 €
Pitkä loma
Pitkä ja rentouttava merimatka kulkee Australiasta Vietnamin ja Kiinan kautta Japaniin, sieltä seilataan Havaijille ja Väli-Amerikan eksoottisten satamien kautta Floridaan ja lopulta New Yorkiin. Queen Elizabeth 2 on Cunard-varustamon vanhin ja kuuluisin risteilijä.
Splendour of Africa
Splendour of Africa, alk. n. 10 000 €
Huikea 16 vuorokauden kiertomatka perehdyttää Afrikan villiin luontoon, mutta tarjoaa matkustamisen ja majoituksen osalta ehtaa luxusta. Tästä ei vaikkapa kuherruskuukausi tai kultahäämatka voisi loisteliaammaksi tulla!
Palace on Wheels, Intia, hinnat pyydettäessä
Kahdeksan päivän junamatka halki kiehtovan Rajasthanin huippuylellisessä vaunussa gourmet-tason ateroineen tuo nykypäivään tuulahduksen menneen maailman lumosta ja matkustamisen romantiikasta. Matkaan kuuluu myös elefanttikyyti Jaipurissa.
60 sekunnin shoppailuopas listaa 10 asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen matkalle lähtöä >>