MAINOS

Kannettava virtalähde lataa kännykkäsi vaikka metsässä

Sisustus

VARTA V-Man on kannettava virtalähde, joka pitää huolen siitä, että matkapuhelimesta, MP3-soittimesta tai navigaattorista ei lopu virta missään. Tyylikkäästi muotoiltu, pienikokoinen virtalähde on kätevä matkakumppani, jolla voit ladata laitteesi helposti missä ja milloin vain. Laturista on saatavana myös uutuus V-Man Zero.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Älypuhelimet, mp3-soittimet ja GPS-laitteet kulkevat päivittäin mukanamme. Usein akku loppuu kuitenkin kesken juuri, kun on soittamassa tärkeää puhelua tai nappaamassa kuvaa ikimuistoisesta hetkestä. Näissä tilanteissa ei tietenkään ole pistorasiaa mailla eikä halmeilla, jotta akun voisi ladata. Ongelmaan on kuitenkin olemassa ratkaisu, sillä taskuun mahtuva VARTA V-Man antaa välittömästi laitteesi akkuun uutta virtaa.

Täyteen ladatulla V-Manilla voit ladata matkapuhelimen kaksi kertaa ja MP3-soittimen jopa kymmenen kertaa. Lithium-ion –teknologian ansiosta laitteiden täyteen lataus sillä kestää vain 1-2 tuntia.

V-Man -perheessä on nyt myös uutuutena V-Man Zero, jonka käytön joustavuuden takaa kolme adapteria Micro USB:hen, Mini USB:hen ja Applen laitteisiin. V-Man Zero on V-Mania edullisempi ja toimii erinomaisesti esimerkiksi varalaturina. Täyteen ladatulla V-Man Zerolla voi ladata matkapuhelimen maksimissaan kerran ja MP3-soittimen neljä kertaa.

V-Manin lataaminen kestää 3-5 tuntia ja lataamisen voi tehdä joko verkkovirralla tai käyttäen tietokoneen USB-asemaa virtalähteenä. Siinä on myös painike, jota painamalla voi tarkistaa LED-näytöltä, kuinka paljon virtaa on jäljellä. V-Man -pakkaus sisältää kahdeksan liitinpäätä yleisimpiin matkapuhelimiin, MP3-soittimiin ja navigaattoreihin sekä samettisen suojapussin.

VARTA V-Man kannettava virtalähteen suosituskuluttajahinta on 44,99 €
VARTA V-Man Zeron suosituskuluttajahinta on 24,99 €

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akku akkulaturi kännykkä laturi matkapuhelin