Nyt voit yhdistää kodin tietoliikenteen ja viihteen. CEThome tarjoaa täydelliset ratkaisut yksinkertaisista puhelinliikenteen ja televisiokuvan siirroista vaativan, kaiken kattavan tietoliikenne- ja viihdeverkoston luomiseen.
CEThome tarjoaa täydelliset ratkaisut yksinkertaisista puhelinliikenteen ja televisiokuvan siirroista vaativan, kaiken kattavan tietoliikenne- ja viihdeverkoston luomiseenÄänentoistojärjestelmä on tärkeä osa CETHome-kokonaisuutta: upotetut kaiuttimet ja erilliset äänenvoimakkuudensäätimet eri huoneissa tekevät kodistasi suuren konserttisalin.
Järjestelmän keskipisteenä on tilava multimediakeskus, johon kaikki kodin tiedonsiirrossa tarvittavat komponentit keskitetään. Modulaarirakenteen ansiosta lisäykset ja muutokset on helppo toteuttaa tarpeiden muuttuessa. Suunnittelu, hankinta, asennus ja käyttöönotto käyvät vaivattomasti. Tuotevalikoimasta löytyy valmiita peruspaketteja erikokoisiin asuntoihin. Tarvittaessa voidaan koota helposti asuntokohtaisia kokonaisuuksia ja zatkaisuja.