Akustiikka kuntoon kotimaisilla polyesterihuovasta valmistetuilla sisustuspaneeleilla. Helppo kiinnitys tarrateipeillä. Lisätietoa www.soften.fi

Ykköstrendi: viihdy kotona!

Trendivärit ovat yhä maanläheisiä vaaleita ruskeita ja harmaita. Myös molemmat ääripäät, musta ja valkoinen, ovat vahvasti esillä. Mustaa kannattaa kokeilla rohkeasti: se antaa vähän käytettynäkin särmää yleisilmeeseen. Piristyksenä neutraaleihin väreihin voi nyt löytää paljon violettia ja luumunpunaista sekä näiden vastavärejä limenvihreää ja uutuutena kirkkaankeltaista.

Tuo luonto sisätiloihin. Suurikokoinen kivi toimii vaikka jakkarana tai miksei alustana kynttilöille tai kukkaruukulle. Levitä suuren kiven alle lattialle pienempiä kiviä (varo imuroidessa). Kuivaa kesän kukkia talveksi ja kerää esim. suuria, näyttäviä kaisloja ja ruohoja suuriin maljakoihin. Kohdista niihin vielä valo vaikka alhaalta käsin lattialta ja sinulla on todella näyttävä ja veistoksellinen teos olohuoneessasi!


Selaa inspiroivia kuvia kuvagalleriassa! >

Osta designesine. Kodin ei tarvitse olla täynnä designia, yksikin tuote voi olla vaikuttava. Hanki kauan himoitsemasi upea valaisin tai tuoli, se kulkee mukanasi loppuelämän ja kestää vielä lapsillekin. Aseta se näkyvästi kunniapaikalle katseenvangitsijaksi. Kotimaiset ja ulkomaiset klassikot ovat varma valinta, mutta nuoria muotoilijoita voi parhaiten tukea ostamalla heidän tuotteitaan.


Tee kesäkuvista taideteos. Suurenna hyvä otos tauluksi. Muuttamalla sen mustavalkoiseksi saat siihen taiteellisemman ilmeen. Kokoa kollaasi tai ryhmittele kehykset tapahtumaseinäksi. Tai teetä koko seinän kokoinen kesäinen maisematapetti!

Muista kynttilät! Kynttilänvalo tuo jo valmiiksi viihtyisään kotiin lämpöisen, kodikkaan tunnelman.   

Sisustussuunnittelija Eija Oksanen arvostaa ekologisesti kestäviä ja ajattomia ratkaisuja. www.eijaoksanen.com.