Parhaat lahjat ostetaan äidille ja omalle mielitietylle. Tässä pikalääkitystä valitsemisen tuskaan.
Kieli keskellä suuta  
Kieli keskellä suuta
Tarkkana miehet jos aiotte antaa naiselle lahjaksi kotitaloustarvikkeita! La Creusetin pata on ihan jees, mutta pölynimuri ei.
 
Naisellista  
Naisellista
Tarkkana saa olla myös ostaessaan lahjaksi naisellisia alusvaatteita. Harkitse vielä sopivatko verkkosukat ja sukkanauhat jouluaaton tunnelmaan…
 
Tarkkana myös kirjojen kanssa  
Tarkkana myös kirjojen kanssa
Kirja on loistava lahja, mutta ei summamutikassa ostettuna. Älä latista mielitiettysi joulutunnelmaa liian ”mummomaisella” rakkausromaanilla!
 
Luxusta arkeen, osa I  
Luxusta arkeen, osa I
Uranaisen lahjaa sopii miettiä myös hänen työnsä kautta – miten olisi vaikkapa korkealuokkainen täytekynä isojen sopimusten allekirjoittamista varten?
 
Luxusta arkeen, osa II  
Luxusta arkeen, osa II
Älä kuitenkaan mieti kotiäidille ostettavaa lahjaa hänen työnsä kautta – pussillinen vaippoja ei varsinaisesti ole romantiikan huipentuma. Miten olisi kaupungin parhaan day span lahjakortti?
 
Varma nakki  
Varma nakki
Ideat totaalisesti lopussa? Ei hätää, sillä kasvohoito toimii lahjana aina ja kaikkialla, naisen ikään katsomatta.
 
Design  
Design
Laitteiden ulkonäöllä saattaa olla lahjan saajalle enemmän merkitystä kuin sen antajalle. Esimerkiksi Mp3-soittimia löytyy niin monennäköisellä designilla, että pienellä miettimisellä löydät varmasti juuri sen oikean.
 
Case koko  
Vaatekoot
Mikäli lahjavalinta päätyy vaatteisiin, kannattaa perehtyä naisten vaatemitoitukseen tarkasti ennen shoppailua – kokomerkinnät nimittäin poikkeavat miesten vastaavista aivan olennaisesti. Kysy neuvoa vaikka työkaveriltasi.
 
Korut  
Korut
Valitse mieluummin klassikko kuin avantgardistinen taideteos – esimerkiksi perinteinen helmikaulanauha on milteipä jokaiselle naiselle mieluisa lahja.
 
Yhteistä aikaa  
Yhteistä aikaa
Joulun paras lahja on luonnollisesti sellainen, jonka voitte käyttää yhdessä. Kokkikurssi, pitkä viikonloppu Roomassa, melontavaellus…
 
Vinkki!
Jos annat naiselle lahjaksi elektroniikkaa, älä jakele aattoiltana ”asiantuntevia” käyttöönottoneuvoja. Naiset kyllä osaavat lukea laitteen käyttöopasta yhtä sujuvasti kuin sinäkin!