Lahjaideoita henkilölle, jolla on jo kaikki
Mitä ostaa lahjaksi sellaiselle, jolla on jo kaikki? Tässä joitain vinkkejä eri hintaluokista.
Huom! Hinnat ja tuotetiedot vuoden 2007 tasolla.
Edullinen
Itsetehdyt lapaset  
Itsetehdyt lapaset, hinta määrittelemätön 
Todellinen arvolahja, joka lämmittää mieltä ja kätösiä. Tumpelompi voi myös ostaa joulumyyjäisistä sopivat lahjalapaset ja ”antaa ymmärtää” kutoneensa ne itse!
 
Uppo-Nallen oivalluksia -kirja, WSOY  
Uppo-Nallen oivalluksia, 18 € 
 
Viisaita sanoja äärimmäisen kompaktissa muodossa. 30-vuotiaan Uppiksen laukomista filosofisista oivalluksista (”Kaikilla merillä on rannat”) on koottu sympaattinen mietelausekirja arjen murheita karkottamaan.
 
Saunahattu  
Saunahattu, 25 € 
 
Tuhdista raakapellavasta laadittu saunamyssy päässä voi ottaa kuumatkin löylyt ilman kiusallista korvien polttelua. Hauska ja käytännöllinen lahja niin miehelle kuin naisellekin.
 
Crocs Mammouth -kengät  
Crocs Mammouth, 54,90 €
 
Huippusuositut töppöset ovat nyt saatavilla myös karvavuorillisina talviversioina. Loistava valinta aamutossuiksi kylmiin talviaamuihin ja mikä parasta Mammoutheilla voi tepastella myös ulkosalla.
 
Keskihintainen
Acqua di Parma Glass Candle -tuoksukynttilä  
Acqua di Parma Glass Candle, 57 €
 
Tuoksukynttilä luo kotiin tunnelmaa ja on kaunis katsella. Maailman kenties kuuluisimman kölninvesiklassikon tuoksukynttilä on elegantti tapa suitsutella!
 
Logitech VX Nano -matkahiiri  
Logitech VX Nano, 74,90 €
 
Logitechin uudessa matkahiiressä on maailman pienin usb-liitin, joka kummasti helpottaa kamojaan kuskaavan ja alituisesti pakkaavan reissulassen elämää.
 
Sagaform picnic-kori  
Sagaform picnic-kori, 99 €
 
Rottinkinen eväskori lennättää ajatukset seuraavaan kesään ja ihaniin piknikkeihin omenapuun varjossa. Mainio lahjaidea sikälikin, että lahjansaaja taatusti kutsuu myös sinut mukaan eväsretkelle!
 
Lacoste Strobe Strap -kengät  
Lacoste Strobe Strap, 119 €
 
Vaatelahjan keksiminen hänelle jolla on jo kaikkea on erityisen vaikeaa, mutta Lacosten valkoiset tennarit ovat klassikko, joista lahjottava ilostuu aina, niitä kun tarvitaan joka kesäksi uudet.
 
Kallis
Polar RS800 G3 GPS W.I.N.D. -gps sensori  
Polar RS800 G3 GPS W.I.N.D., 480 €
 
Polarin juoksutietokoneiden, multisport-sykemittareiden ja pyöräilylaitteiden kanssa yhteensopiva gps-sensori tarjoaa luotettavaa nopeuden ja matkan mittausta – satelliitti tietää täsmälleen missä ja miten kovaa liikut!
 
Motorola Razr V6 Ferrari -puhelin  
Motorola Razr V6 Ferrari, 399,90 €
 
Jos lahjabudjetti ei aivan veny oikeaan Ferrariin, on myös Motorolan Ferrarikännykkä takuuvarma hittilahja, joka saa kenen tahansa miehen tai naisen suun virneeseen.
 
Chopard Mille Miglia -matkaherätyskello  
Chopard Mille Miglia, n. 400 €
 
Jokaisella on kännykässään herätystoiminto, mutta jos haluaa nousta yöunilta tyylillä, kannattaa satsata maineikkaan Chopardin matkaherätyskelloon. Luxusta koko rahalla!
 
Gresso Symphonia Gold -mp3-soitin  
Gresso Symphonia Gold, alk. 3000 €
 
Mikäli lahjansaajalta tosiaan löytyvät jo kaikki maailman pelit ja pensselit, jää ainoaksi vaihtoehdoksi lahjoa hänet Gresson kultaisella Symphonia-mobiilisoittimella. Tällaista ei ole kellään kavereista!