Eikö oikeaa lahjaa tunnu löytyvän? Tässä muutamia ideoita eri hintaluokkien joulahjaideoista.
Huom! Hinnat ja tuotetiedot vuoden 2007 tasolla.
Edullinen
Jääpalapihdit, Sagaform  
Sagaform jääpalapihdit, 4,95 € 
 
Kukapa kotibaarimestari ei arvostaisi kunnollisia jääpalapihtejä? Sagaformin simppeleillä ottimilla drinkinvalmistus helpottuu 128 % ja illanistujaisten tunnelma nousee yläviidennekseen.
 
KS Socks Merino Silk -sukat, Nanso  
KS Socks Merino Silk, n. 11,60 € 
 
Merinovillasilkkiset sukat ovat luxuskategorian joululahja laatua arvostavalle miehelle. Sukkien kärkisaumaus on tehty käsin ja varvassauma on lähes huomaamaton.
 
Matkailijan New York, Otava  
Matkailijan New York, n. 27 € 
 
Kiireinen mies matkustaa maailman ääriin – mutta vain nojatuolissa. Maapallon pääkaupunki New York on kiehtova matkakohde myös kirjan välityksellä.
 
Oriflame Day Cream + Eye Balm  
Oriflame Day Cream + Eye Balm, 23 € + 19 €
 
Kauneudenhoito on raavaalle miehellekin luvallista – ainakin jos tuotteet saa jouluna lahjapaketista! Talven stressaannuttaman ihon ja väsyneet silmänympärykset saa tällättyä kuntoon vaivattomasti.
 
Keskihintainen
Otto nahkaranneke, Otto-Suomi  
Otto nahkaranneke, 27,50 €
 
Leveä rei’itetty nahkaranneke tarjoaa huippunuorekasta tyyliä faijan ranteeseen – kunhan pappa vain muistaa kääriä paidanhihat ylös!
 
Slot Machine -hedelmäpeli, Mulletoi.com  
Slot Machine -hedelmäpeli, 49,90 €
 
Mies ilman ikiomaa yksikätistä rosvoa on kuin nastaton talvirengas. Minikokoinen hedelmäpeli on illanvieton takuuvarma vetonaula, joka liimaa puoleensa isot miehet ja pienet pojat.
 
Puma Tooth Jacket, Ellos  
Puma Tooth Jacket, 69,50 €
 
Railakkaasti limenvihreä ja kukonaskelilla koristeltu verkkaritakki on yhtä kotonaan treenisalilla kuin toimistollakin – ainakin casual fridayna! Vinkki: Puman nuorekas tyyli sopii myös aikuiselle miehelle.
 
Marttiini kalaveitsiteline, NetAnttila  
Marttiini kalaveitsiteline, 99 €
 
7,5-tuumaisella filetillä ja pikkufiletillä sekä kalapuukolla ja kalapiikillä varustettu veitsiteline on kalamiehen ja kaikkien kotikokkien paras kaveri. Veitsitukki on tyylikästä pyökkipuuta.
 
Kallis
MTB High Sierra -polkupyörä, Biltema  
MTB High Sierra, 175 €
 
21-vaihteinen täysinjousitettu maasturihenkinen yleispyörä vie isukin vauhdilla töihin ja takaisin. Vastinetta taatusti koko rahan edestä ja vähän ylikin!
 
Logitech Harmony 785 -yleiskaukosäädin  
Logitech Harmony 785, 199 €
 
Simppelikäyttöinen yleiskaukosäädin tuo helpotusta ja harmoniaa olohuoneen sohvapöydän kapulaviidakkoon. Naapurin jääkaappia tällä ei pysty sammuttamaan, mutta melkein kaikki muut apparaatit ovat ohjelmoitavissa Harmonyyn!
 
Playboy Original -kengät, Bonsport  
Playboy Original, 239 €
 
Perinteikäs käsintehty brittikenkä raakakumipohjalla on loistolahja miehelle, joka arvostaa laatua ja tyyliä. ”Läskärit” käyvät yhtä hyvin farkkujen kuin puvunkin kanssa!
 
Canon Ixus 860 IS -digitaalikamera  
Canon Ixus 860 IS, 399 €
 
8 megapikselin tarkkuudella operoivassa kamerassa on vakiona mm. optinen kuvanvakain ja kasvojentunnistamisautomatiikka, joka helpottaa jouluaaton sukulaisryhmäkuvan nappaamisessa.