Muumit seikkailevat uusissa makuuhuoneen tekstiileissä

Sisustus

Syksyn uutuusmallistossa seikkailee veikeitä Muumi-uutuuksia. Tuotteista löytyy vaihtoehtoja niin lastenhuoneeseen kuin aikuisempaan sisustukseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Finlaysonin syysmalliston Nyytin talo -kuosi on saanut ideansa ”Kuka lohduttaisi Nyytiä” -tarinasta, jonka Tove Jansson kirjoitti vuonna 1960. Harmaa-keltaiset Nyytin Talo -pussilakanat edustavat Janssonille tyypillistä graafista piirrostyyliä, ja ne sopivat mainiosti myös aikuisille muumien ystäville. Nyytin Talosta on saatavilla pussilakanasetti (pussilakana 150×210 cm ja tyynyliina (55×65 cm).

Viidakkomuumi
Viidakkomuumi-pussilakanat (150×210 cm, 55×65 cm) ovat saaneet syksyn kunniaksi uuden värityksen. Vauhdikkaassa kuosissa hehkuvat nyt lämpimät ruskan värit oranssista ruskeaan.

Mörkö-tyynyliina

Graafisella mustavalkoisuudellaan ihastuttavat Muumi-paneelityynyliinat ovat saaneet joukkoonsa uuden hahmon. Syksyn uusi tulokas Mörkö-paneelityynyliina (55×65 cm) täydentää kokoelmaa.

Hippamuumi

Lastenhuoneeseen saa uutta ilmettä Finlaysonin ja Familonin Muumi-uutuuksilla. Vauvojen Hippamuumi-pussilakanat ovat saaneet uudet pirteät värit, pinkin ja vihreän. Hippamuumi-pussilakana on kooltaan 85×125 cm ja -tyynyliina 35×45 cm.

Samat raikkaat pinkki ja vihreä ovat Familonin Hippamuumi-lastenpeitteen ja -lastentyynyn uutuusvärit. Lämmin ja pehmeä Hippamuumi-lastenpeite (115×150 cm) sekä matala ja pehmeä Hippamuumi-lastentyyny (35×55 cm) ovat helppohoitoisia ja turvallisia perheen pienimmille nukkujille. Tuotteille on myönnetty Allergiatunnus.

Lisätietoja Finlayson, www.finlayson.fi, 020 7213 500 (arkisin 9-14 (8,21 snt/puhelu + 14,9 snt/min)

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.