Väriä lastenhuoneeseen kotimaisilla Lego-kalusteilla. Kerrossänky 299 euroa ja arkku leluille 69 euroa, Hobby Hall -myymälät ja www.hobbyhall.fi.


Kuvioita seinään! Sadolinin Art Nouveau -sabluunan koko on 100 x 200 cm. Se koostuu kahdeksasta numeroidusta ja itseliimautuvasta osasta. Sabluunaa voi käyttää useamman kerran. Kuusi eri kuviota. Hinta noin 50 euroa, Bauhaus.


Yksikin tapettiseinä luo uutta ilmettä kotiin. Fortune-paperitapetti 30 euroa/ rulla, RTV-yhtymä.


Kehysaiheinen Slätthult-koristetarra on helppo kiinnittää kaikille sileille pinnoille. Tarrapakkauksen hinta 14,95 euroa, Ikea.


Muotia sohvalle. Hanki uudet tyynynpäälliset: nuoli 4,50 euroa, farkku 9,90 euroa, kaupunkisilhuetti 2,90 euroa ja painokuviollinen 14,90 euroa, H&M-verkkokauppa, www.hm.com


Vaihda vetimet. Teräksenvärinen Attest 3,50 euroa/2 kpl, Lindstal-vedin 5 euroa /2 kpl ja valkoiset Lindstal-nupit 3,50 euroa/2 kpl, Ikea.


Tunnelmavaloa! Vihreä Capiz-pöytävalaisin 81 euroa, Asko.


Raikkautta vuoteeseen saat hankkimalla pirteät pussilakanat. Finlaysonin Matka-pussilakanasetin hinta 37 euroa, tyynyliina 7,50 euroa/kpl.


Uutta pintaa huonekaluille! Kuvan pöytä on maalattu Tikkurilan Helmi-kalustemaalilla. Pinnan kukat on tehty Tikkurilan Flora-sabluunalla. Lisätietoa www.tikkurila.fi


Säilytykseen! Pyöreät Luhdan korit alkaen 10 euroa, Kodin Ykkönen.