Ostoksilla: Sisustusesineitä oman tyylin mukaan

Sisustus

Kiinnitä kodin sisustuksessa reilusti huomio omaan elämän tapaan trendien sijaan. Kun tunnistat, miten haluat asua, valintojen tekeminen kotiinkin on helppoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

 

Huom! Hinnat ja tuotetiedot vuoden 2010 tasolla.

Kartellin Pop Duo -sohva
Loju auvoisasti Kartellin Pop Duo -sohvalla, johon on uusittu verhoilu ja lisätty käsinojapehmusteet. Irrotettavat ja pestävät päälliset, kuusi värivaihtoehtoa. Sohvaa voidaan jatkaa tai pilkkoa nojatuoliksi. Suunnittelijat Piero Lissoni ja Carlo Tamborini. Toimitusaika 2–3 viikkoa, hinta 2 995 euroa.
Pöytävalaisin, Ellos

Kauniisti valoa heijastelevan pöytävalaisimen jalka on maalattua keramiikkaa. Valaisinta saa myös hopeanvärisellä jalalla. 29,90 euroa, Ellos.

Alvar-nojatuoli, Asko

Mikä sen parempaa kuin rauhaisa nurkkaus, hyvä nojatuoli ja hetki omaa aikaa? Kuvan Alvar-tuolin kangas Lauritzonin Margaret check, runsaasti verhoiluvaihtoehtoja. Hinta alkaen 745 euroa, kuvan kankaalla 995 euroa, Asko.

Lisää ostosvinkkejä seuraavalla sivulla.

Sohvapöytä, Nordal
Uusvanhan sohvapöydän pintaan on patinoitu elämän jäljet.
Koko 52 x 120 x 70 cm, hinta noin 450 euroa. Tanskalaisen Nordalin tuotteet sopivat niin countrytyyliin kuin etniseen ja jopa moderniin sisustukseen. Myynti mm. Sisustus Satiini ja Interiori. Lisätietoja www.nordal.eu

Focus-matto, Asko
Lämpöä varpaiden alle.
Focus-matto antaa lattialle lennokkaan rentoa graafista ilmettä. Materiaali 100 % villa. Hinnat alkaen 385 euroa. Myynti Asko.

Runo-lyhty, Luhta
Täydennä kynttilävarastot!
Luhdan Runo-lyhty suojaa liekkiä terassillakin. 24,55 euroa, myynti Luhta Tehtaanmyymälä Laune. Tiedustelut www.luhta.fi

Kokoon taittuva kirjahylly, Nordal
Kokoon taittuva kirjahylly tuo väistämättä mieleen nomadien liikkuvan elämäntavan
. Kalusteen pinta on patinoitu sen näköiseksi kuin hylly olisi kaivettu navetan vintiltä. Nordalin hyllyn hinta 595 euroa. Myynti mm. Sisustus Satiini ja Interiori. www.nordal.eu

Lisää ostosvinkkejä seuraavalla sivulla.

Pike-valaisin, Vepsäläinen
Geometrisesti koivuvanerista.
Tuukka Halosen suunnittelema Pilke-valaisin ohuista koivuvanerisuikaleista. Pilke 36 maksaa 472 euroa, väri koivu. Myynti Vepsäläinen.

Small Ghost Buster -lipasto, Kartell
Pikku- tai yöpöydäksi.
Kartellin Small Ghost Buster -lipastosta on moneksi. Leveys 40 cm, korkeus 57 ja syvyys 37 syvä. Seitsemän väriä, hinta 259 euroa. Myynti Kartell Flagstore Helsinki.

Tin Time -kello, design shop outlet
Käytetyistä säilykepurkeista tehdyt Tin Time -kellot
edustavat kotimaista suunnittelua, hinta 32 euroa. www.design-shopoutlet.com

Vilmie Ruta -tyyny, Ikea
Hilpeä ja ilkikurinen oranssi yhdistää punaisen lämmön ja keltaisen ilon
. Vilmie Ruta -tyynyn materiaali on ramia, joka antaa tyynylle kauniin pintakiillon. 9,95 euroa Ikeasta.

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ostoksilla sisustus