Kuva: Hobby Hallin Koodi Ryytikangaskorit, 2 kpl 10 euroa. Setissä iso ja pieni kori. Vaihda istuintyynyksi saman sarjan kahvallinen pehmuste, joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Koko 40 x 40 cm, korkeus 10 cm. Koodi Raita-istuintyynypari 18 euroa, yksittäin 10 euroa. www.hobbyhall.fi

Huom! Hinnat ja tuotetiedot ovat voineet muuttua artikkelin julkaisun jälkeen.

  Puutarha-kuosi

Lapsuuden kesät tulevat mieleen Finlaysonin aurinkoisesta Puutarha-kuosista, joka on Aini Vaarin käsialaa vuodelta 1960. Aurinkoinen Puutarhakassi 19,50 euroa, saatavana myös pöytäliina 34 euroa, essu 17 euroa ja kangas 12,50 euroa/metri. Finlayson-verkkokaupasta www.finlayson.fi, Finlayson-myymälöistä sekä Finlayson-jälleenmyyjiltä kautta maan.

 Sunny Flower -posliiniastiasarjan astioita

Kukkaiskattaus. Kata pöytään HeiRolin oranssin ja keltaisen sävyissä kukkivat Sunny Flower -posliiniastiasarjan kahvikupit, mukit, lautaset, kulhot ja vadit. Kuppipari noin 6,90 euroa, vati/lautanen 33 x 16,5 cm noin 16,90 euroa ja 40 x 20 cm noin 28,90 euroa. Marketeista, tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista.

 Easton-riipputuoli

Valitse käyttötapa. Tämä riipputuoli tarvittaessa myös seisoo tukevasti. Easton-riipputuoli polyrottinkia, teline maalattua terästä. Leveys 92 cm, syvyys 65 cm ja korkeus 192 cm, hinta 399 euroa, Plantagen.

 Ekotuoli

Ekotuoli. Pohjoisen puulajeista valmistettu kestävä ekotuoli sopii sisä- ja ulkokäyttöön tai jopa saunaan lauteiden sijaan. Ei ruostuvia metalliosia, puuosat on kiinnitetty hamppuköydellä. Tuolit alkaen noin 90 euroa, pöydät 135 euroa, rahit 63 euroa, valmistusmaa Viro. Myynti mm. Kodin Ykköset. Tiedustelut ja suoramyynti Ecofurn, 040 557 4998, katso muut jälleenmyyjät www.ecofurn.ee.

 Campingaz SunForce Advantage -lämmitin

Varmasti lämmintä! Nestekaasulla toimivassa Campingaz SunForce Advantagessa iso kaasupullo on piilossa alaosan kankaisen suojan alla ja kestää noin 37 tuntia. Elektroninen, patterilla toimiva sytytin ja portaaton tehonsäätö. Varjostimen saa suunnattua haluttuun kohtaan. Myös valaisimella ja pyörillä varustettu Deluxemalli. Korkeus 220 cm, pohjalevy 50 x 50 cm. Hinnat 359 ja 399 euroa. Tiedustelut Kaasuvalo, www.kaasuvalo.fi

 Weberin Firespice-puulastut

Maustettuja savuaromeja. Yllätä ruokavieraat lisäämällä grilliherkkuihin kirsikan, omenan tai pekaanin savuista maunvahvennetta. Sopii sekä kaasu- että brikettigrilleihin. Weberin Firespice-puulastut myydään 1,36 kg pusseissa, hinta noin 6,75 euroa. www.weber.fi

 Farmer 035 BBQ Smoker -grilli

Suurellekin joukolle grillaa, savustaa tai paahtaa puilla tai hiilillä toimiva valurautainen Farmer 035 BBQ Smoker. Ruoanlaittotapa valitaan tulipesän ilmanottoaukkoa säätämällä. Polta lehtipuuta, kuten koivua tai leppää, sillä havupuun pihka pilaa ruoan maun. Erityisen makuelämyksen saat lisäämällä mukaan esimerkiksi omena-, luumu- tai kirsikkapuun karsittuja oksia. 1 790 euroa puilla, Kaasuvalo.

 Saga-pihakeinu

Kahden istuttava pirteänpunainen Saga-pihakeinu mahtuu pienemmällekin pihalle tai patiolle. Leveys 138 cm, mukana pehmusteet ja katos. Myös mustana. Hinta 69 euroa, myynti K-Raudat ja Rautiat.

 Puutarhakatos

Suojaa auringolta, sateelta ja hyttysiltä tarjoaa Hobby Hallin puutarhakatos. Katoksen kangas on vettähylkivää, mutta kaatosateen yllättäessä kannattaa siirtyä sisään. Jokaisen sivun suojaksi voi laskea hyttysverkon. Mitat (l x s x k): 3 x 3 x 2,5 m, paino 28 kg. Runko puuterimaalattua metallia, hinta 169 euroa.

 Kukkia koko kesäksi -kirja

Kukkia koko kesäksi lupaa Kustannusosakeyhtiö Tammen samanniminen kirja. Mikä sen hauskempaa! Kirja antaa kesäkukkien istutus- ja hoitoohjeita kasvupaikan mukaan. 176 sivua, hinta noin 27,60 euroa. Kirjakaupoista sekä Tammen verkkomyymälästä, www.tammi.fi.