Siirry pääsisältöön

Pääkirjoitus 1.09: Älä lamaannu!

Sisustus
Okt-asuminen vaatii jatkuvasti pieniä ja välillä suurempiakin investointeja, joista osa kuitenkin muuttuu säästöksi. Muista myös kotitalousvähennys!

Shoppailuun taipuvaisen on nyt helppo kuluttaa hyvällä omallatunnolla, sillä kuluttaminen on näinä taloudellisesti epävakaina aikoina virallisesti julistettu yleishyödylliseksi toiminnaksi jopa pääministerin suulla.

Ja mikäpä siinä: hyödyllisiä kohteita ei omakotiasujan ole vaikeaa löytää, välillä niitä tuntuu olevan liiankin kanssa.

Kotitalousvähennys on etu, jota ei kannata jättää käyttämättä. Pariskunnalle suoraan verosta tehtävää vähennystä kertyy parhaimmillaan 6 000 euroa. Sillä tilaa jo mukavasti ammattilaisen kiveämään pihan tai ryhtyy vaikka energiaremonttiin!

Kotitalousvähennys koskee nykyään myös tietotekniikkatöitä, joten digiboksin tai tietokoneen kanssa pähkäily kannattaa jättää ammattilaiselle. Lisätietoa aiheesta on esimerkiksi suomela.fi-sivustolla.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Suomela elää tänäkin vuonna vahvasti mukana suomalaisen omakotiasujan arjessa. Jos raha on tiukassa, ei pidä masentua: pienilläkin asioilla saa ihmeitä aikaan. Laita mielikuvitus liikkeelle, voit yllättyä itsekin! Parhaat ideat nimittäin ovat usein erittäin yksinkertaisia. Sellaisia löydät aina myös Suomelan sivuilta.


 

Sauna on perinteisesti meillä lähes pyhätön asemassa – missä muuallakaan puhdistautuminen sekä ruumiillisesti että henkisesti sujuisi yhtä euforisissa tunnelmissa. Kaunis ja käytännöllinen kylpyhuone viimeistelee nautinnon! Kylpylähengen luominen ei ole vaikeaa; se onnistuu myös pienemmässä mittakaavassa. Katso, löytyisikö vaikkapa upeista sauna & kylpyhuone -toteutuksistamme juuri sinun pesutiloihisi sopivia vinkkejä! Itse ihastuin kaikkiin…

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Energiaa pitää säästää aina kun voi, sen opin jo lapsena. Suomela kehottaa myös kaikkia energiansäästötalkoisiin. Tässä numerossa näytämme, kuinka helposti muutat avotakan varaavaksi takkasydämen avulla. Iloista keväänodotusta!

Johanna Lehto
Päätoimittaja ja lamaannuksen vastustaja

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU