Pääkirjoitus 2.12: Rakentamassa

Sisustus

Lapsuuden perheessäni rakennettiin ja nikkaroitiin aina.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Pääasiallinen rakennuskohde oli lomapaikkamme. Sitä viritettiin joka kesä uuteen uskoon. Milloin uusittiin vesikatto, ulkoverhous, rakennettiin uusi saunarakennus, laajennettiin kuisti, maalattiin seinät, vedettiin sähköt tai liityttiin kunnallistekniikkaan.

Eräänä kesänä tavoitteena oli rakentaa uusi varastoaitta vanhan tilalle. Suunnitelma aikatauluineen oli selkeä: ensimmäisenä päivänä puretaan vanha pois, toisena tehdään uuden aitan perustukset, kolmantena rakennetaan seinät, neljäntenä katto ja viidentenä viimeistellään. No eihän se ihan niin mennyt, muistaakseni koko urakkaan meni ainakin kolme kesää. Mutta ehkä väliin kiilasi jokin tärkeämpi projekti. Joka tapauksessa aikatauluja tärkeämpää oli rento rakentaminen ja oman käden jäljestä nauttiminen.

Oman pesän rakentamisesta ja oman käden jäljestä nauttii myös uusi kolumnistimme Nicke Lignell, joka muutti perheineen omakotitaloon 15 vuotta sitten. Sen jälkeen kotia on remontoitu perheen tarpeiden mukaan. Lue Nicken ajatuksia talonmiehenja talon miehen töistä sivulta 71.

Uusin lehtien lukimäärätutkimus kertoo hyvää. Suomelalla on 1.195.000 lukijaa. Se on huiman iso joukko! Kiitos luottamuksesta ja toivottavasti viihdyt kanssamme myös jatkossakin!

Rennosti rakentaen,

Silja Vesterinen,

päätoimittaja

silja.vesterinen@suoramedia.fi

 

PS. Lukijoiden toiveesta testautimme ammattilaisilla led-kohdelamput.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.