Kuva Jefunne Gimpel/Futureimagebank

Pitkä sisäkausi on selätetty ja on kevät! Kodin eri tilojen remontit on toivottavasti saatu sopivasti valmiiksi, sillä nyt on aika kaivaa pihakamppeet esiin ja siirtyä ulos.

Kevään kunniaksi olemme avanneet uuden monipuolisen pihan ja puutarhan sivuston, josta löydät muun muassa lisää Suomelan monivuotisen viherkolumnistin hortonomi Sinikka Neuvosen ohjeita onnistuneeseen puutarhaan sekä paljon muuta. Klikkaa www.vihervinkit.fi ja käy tutustumassa!

Tässä lehdessä tarjoamme sinulle ideoita oman pihasi iloksi ja inspiraatioksi. Näytämme muun muassa, miten piha siistiytyy kiveyksellä ja miten käteviä puutarhan kaunistuksia maanpeitekasvit ovat. Jos ruohonleikkurihankinta on ajankohtainen, kannattaa lukea esittelymme.


Johanna Lehto, Päätoimittaja, viherpeukalo keskellä kämmentä

Enää ei myöskään tarvitse harmitella keskellä nurmikkoa kasvavaa puuta. Ohjeillamme rakennat sen ympärille hienon penkin! Lue lisäksi esimerkiksi ohjeet viihtyisän terassin luomiseksi – ja myös sen kattamiseksi valokatteella – sekä poimintoja parhaista grilleistä ja savustimista.

Iloa ja aurinkoa puutarhaan ja pihatöihin!