MAINOS

Pääkirjoitus 5.11: Ihanaa syyskuuta!

Sisustus

Rakastan syyskuuta. Muistissa ovat kesäloman rennot ja kiireettömät hetket, ja olo on energinen. Ilma on raikas, mutta ei kylmä. Päivät ovat vielä pitkiä ja valoisia. Varjot ovat jo pidentyneet, mutta auringonsäteet hellivät ajoittain kuumina.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Syyskuu on myös uusien asioiden ja uudistumisen aikaa. Itse aloitin uuden vaiheen elämässäni Suomelan päätoimittajana. Olen enemmän kuin innoissani. Arvostan Suomelaa ja sen lukijoita. Haluan tehdä lehteä ja nettisivuja, jotka palvelevat lukijoita. Onnistun siinä parhaiten, jos saan teiltä palautetta, kommentteja ja mielipiteitä. Itse asiassa tämän lehden kansi on lukijoidemme valitsema. Pyysin suomela.fin kävijöitä kertomaan neljästä kansi-ehdokkaasta mieluisimman. Tulos näkyy kannessa. Kiitos kaikille osallistuneille!

Herään joka aamu onnellisena, ja lähden töihin kepein askelin. Mutta koska arki (ainakin minulla) helposti lipsahtaa suorittamiseksi, niin yritän muistaa, että elämässä tärkeintä ovat kuitenkin ihmiset. Ei ole niin väliä valmistuuko remontti tällä vai ensi viikolla… Eli nauttikaa myös toisistanne!

Silja Vesterinen, päätoimittaja

Silja Vesterinen, päätoimittaja
silja.vesterinen@suoramedia.fi   

Uutta netissä!

Sisko ja Se veli on Suomelan nettisivuilla ilmestyvä uusi elämänmakuinen ja huumorilla höystetty artikkelisarja rakentamisesta. Siinä seurataan suunnittelija-veljen ja maallikkosiskon edesottamuksia. Tule mukaan seuraamaan: suomela.fi/sisko-ja-se-veli.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

pääkirjoitus päätoimittajalta