MAINOS

Kiinnostavia ja käteviä tavaroita kotiin, Suomela 3.11

Sisustus

Toimitus on etsinyt kiinnostavia ja käteviä tavaroita kotiin. Valitsimme kuusi suosikkia!

Jaa sosiaalisessa mediassa

1. PUHTAUS

Dyson Air Multiplier -tuulettimessa yhdistyvät sekä upea ulkonäkö että innovatiivinen teknologia. Air Multiplier -tekniikka imee sisään tuuletettavaa ilmaa ja puhaltaa sen ulos 15–18-kertaisena tasaisena ilmavirtana. Siivetön tuuletin on turvallinen ja helppo pitää puhtaana. Hinta alkaen 329 euroa. Myynnissä Stockmann, K-Rauta, Hobby Hall, Verkkokauppa.com, www.netanttila.com.

Lisätietoja Suomen sähkömyynti Oy, www.suomensahkotuonti.fi ja www.fi.dyson.com.

 

2. VIHERKASVI

GreenCare-tuotesarja tuo vaivattomuutta kasvienhoitoon: laita kasviravinneporetabletti veteen, anna poreilla hetken ja pian kasvi voi hyvin. Suomen Puutarhakauppiaat ry on valinnut GreenCare Poretabletit Vuoden Puutarhatuotteeksi. Myynnissä hyvin varustetuissa marketeissa ja puutarhaliikkeissä. Hinta noin 8 euroa.

Lisätietoja www.greencare.fi.


3. SUOMALAISTA

Kimmo Niska, Innopart Oy Mistä saitte idean tuotteeseen?

– Idean tuotteeseen saimme, kun yritimme löytää sopivaa säilytyspaikkaa puutarha- ja harrastusvälineille. Aikaisemmin esimerkiksi sukset, vavat, lapiot ja haravat olivat epäjärjestyksessä varaston hyllyillä tai nojasivat seinää vasten vieden paljon tilaa. Nyt välineet pysyvät järjestyksessä ja hyvässä kunnossa Innopart-telineiden avulla.

Mikä on suunnittelijana mottosi?

– Suunnittelun lähtökohtana on käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys. Lisäksi tuotteiden on oltava järkevän hintaisia.

Innopart-telineet ovat pulverimaalattua terästä ja soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Telineet ovat helposti kiinnitettäviä ja yhdistettävissä myös toisiinsa. Yhden telineen leveys on 60 cm. Hinta 28 euroa.

Lisätietoja Innopart Oy, www.innopart.fi.

 


4. SISUSTUS

Nyt voi löhöillä hyvällä omallatunnolla! Kotimaisen Lennolin raheissa, divaaneissa ja sohvissa on täytteenä kierrätyspulloista valmistettua ECO-vanua, joka on 98 % kierrätysmateriaalia. Seija Rantilan suunnittelema Vuodenajat-kuosi on kosteutta hylkivää materiaalia, joten tuotteet on helppo pitää puhtaana ja sopivat rentoon oleiluun sisä- ja ulkotiloissa. Sohvan hinta Vuodenajat-kuosilla 710 euroa, sohvan selkänoja 207 euroa ja selkänojatyynyt 31 euroa / kpl.

Lisätietoja Lennol Oy, www.lennol.fi.


5. SISUSTUS

Mikä on bravuurisi keittiössä? Nyt voit teettää lempireseptisi laadukkaaseen ja helposti asennettavaan kuitutapettiin. Tapetti mitoitetaan asiakkaan seinän koon mukaan. Tapetin hinta 39 euroa / neliö ja 50 euroa / per muokattava teksti tai kuva.

Lisätietoja www.art4u.fi.


6. KOTIIN

Tämän kannettavan radion ulkonäköä voi vaihdella herkullisen värisillä kuorilla. Tyylikäs ja kestävä cuboGO -radio soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön ja pitkäkestoinen, ladattava akku mahdollistaa musiikin kuuntelun noin 20 tunnin ajan. Laitteen saa yhdistettyä iPodiin tai tietokoneeseen. Hinta 195 euroa.

Lisätietoja Sonoro, www.sonoro-audio.fi.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

aita akku aste harava harrastus hylly ilma kasvi