1. KOTIIN

Unohda pahviset viinilaatikot – Fiduz Bib -viinintarjoiluastia tuo tyylikkyyttä tarjoiluun. Tarjoiluastian käyttö on helppoa ja nopeaa: poista laatikkoviinin pussi laatikosta ja aseta pussi telineeseen. Astia kiinnittyy tukimagneetin avulla jalkaan. Tämän jälkeen tarjoiluastia on valmis käytettäväksi. Jäähdytettävän geelipussin avulla viini pysyy tarvittaessa viileänä pitkään. Tarjoiluastian koko 39×24 cm. Hinnat alkaen noin 80 euroa sisältäen säilytys- ja kuljetuspakkauksen.

Lisätietoja TD Circus, www.tdcircus.fi

 


 

2. VIHERKASVI

Nauti hyvinvoivasta pihasta ja puutarhasta! Oman pihan terveydeksi –kirja on ensimmäinen suomalainen käsikirja, jonka avulla puutarhakasvien hyvinvointi ja seuranta oireiden selvittäminen on helppoa. Kirjaan on koottu laajalti tietoa pihan ja puutarhan kasvitaudeista ja tuholaisista, pihan hyötyeliöistä ja luonnonmukaisesta torjunnasta. Monipuolinen kirja soveltuu sekä kotipuutarhureille että puutarha-alan ammattilaisille. Hinta noin 30 euroa.

Lisätietoja www.omapiha.info.

 

 

3. SUOMALAISTA

Pasi Heikkinen, Konsultti-Savo Heikkinen Ky

Mistä idea tuotteeseen?
Kun tarpeeksi monta kertaa polttaa selkänsä saunan seinässä tai lauteessa olevaan naulan kantaan, niin jopa alkaa aivot raksuttamaan ja ideoita syntymään. Tämä ongelma piti ratkaista mahdollisimman yksinkertaisella tavalla. Siitä syntyi SaunaRest® – riippumallinen laudeliina. SaunaRest® asennetaan saunaan koivuisen seinätelineen avulla. Laudeliina muotoutuu saunojan mukaan tukien myös sivuilta, jolloin istuma-asento on turvallinen ja rentoutunut. SaunaRest®-laudeliina toimii sekä rentouttavana istuinnojana että miellyttävänä hygieniasuojana. Liina on helppo erottaa telineestä ja pesun ja huuhtomisen jälkeen se voidaan kätevästi ripustaa seinätelineeseen kuivumaan ja odottamaan seuraavaa saunakertaa.

Mikä on suunnittelijan mottosi?
Yksinkertainen on kaunista.

SaunaRest®-laudeliinan hinta alkaen 41 euroa, riippuen laudeliinan kuosista. Vaihtoliinoja saa erikseen.

Lisätietoja Konsultti-Savo Heikkinen Ky ja verkkokauppa www.saunarest.fi.

 


 

4. KEITTIÖÖN

Kesä-emalisarjan tuotteet tuovat hymyn huulille ja antavat kattauksiin iloista tunnelmaa.

Hackmanin viime kesän suosikki, retrohenkinen Kesä-emalisarja, on täydentynyt söpöllä kannulla ja läviköllä. Raudasta valmistettu ja emalilla pinnoitettu Kesä-sarja on saanut inspiraationsa vanhan ajan kattiloista ja kesän herkuista sekä lähiruoka-ajattelusta. Sarjan tuotteille suositellaan käsinpesua. Maitokasarin koko 1,2l ja hinta 19 euroa. Lävikön koko 20 cm ja hinta 32 euroa.

Lisätietoja Hackman, www.hackman.fi.

 


 

5. REMONTTI

Puuttuuko sinulta laadukas ja monipuolinen työkalusalkku? 123-osainen työkalusarja Prof sisältää kaikki kodin perustyökalut erilaisiin kunnostus- ja remonttitöihin. Näppärässä alumiinisessa työkalusalkussa työkalut pysyvät siististi omilla paikoillaan ja salkku sisältää muun muassa hylsyjä, pihtejä, ruuvitalttoja ja vasaran. Takuu 5 vuotta. Hinta noin 100 euroa.

Lisätietoja K-Rauta, www.k-rauta.fi ja Rautia, www.rautia.fi.

 


 

6. VIHERKASVI

Kasvata yrtit, kasvit ja kukat helposti siirreltävissä kasseissa. BACSAC® geotekstiiliruukut on tehty 100% kierrätettävästä materiaalista, joka ylläpitää tarvittavan tasapainon ilman, mullan ja veden välillä parantaen istutusten kasvamista. Tuotteita on saatavilla erikokoisina ja -muotoisina kokonaisuuksina, aina 3 litran ruukusta 550 litran viljelyaslustaan. Ruukut ovat pakkasen kestäviä ja UV-suojattuja. Hinnat alkaen 25 euroa.

Lisätietoja Lumenor, www.lumenor.fi.