Lapsille uusi tapa askarrella

Sisustus
Malva Mei on uusi tapa askarrella. Askartelusarja sisältää värikkäitä itse askarreltavia tuotteita lastenhuoneeseen, asusteiksi ja leikkiin. Sarjan nettisivuilla voi tutustua erilaisiin satuhahmoihin ja seurata Malva Mein seikkailuja.

Paketissa on mukana kaikki tuotteen valmistamiseen tarvittavat osat (paitsi saksien ja liiman kaltaiset perustarvikkeet) sekä helposti seurattavat kuvalliset ohjeet.

Kaikissa tuotteissa lapsi pääsee tekemään käsillään: leikkaamaan, liimaamaan, piirtämään, pujottamaan helmiä ja vaikka harjoittelemaan nappien ompelua.

Askartelupakettien parissa lapsi pääsee myös tekemään taiteellisia päätöksiä ja saa yhdistää värejä ja printtejä haluamakseen kokonaisuudeksi. Malva Mei -askartelupaketeista löytyvät hauskimmat tarvikkeet: iloisia printtikankaita, puupahvikappaleita, nappeja, helmiä. Paketin sisältö kerrotaan aina tuotteen kannessa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kuka on Malva Mei?

Malva Mei on pieni tyttö, joka viihtyy parhaiten sakset ja liimapurkki kädessä. Malva Mei on kadottanut pikkuveljensä Jimin ihmeelliseen maahan nimeltä Karminia. Etsintäretkellään Malva Mei tapaa uusia ystäviä, kuten äreän Norsukorennon ja vikkeläliikkeisen Paratiisilinnun. Ystävät auttavat Jimin etsimisessä. Seuraa Malva Mein tarinaa nettisivullamme!

Malve Mein seikkailut ja lisätietoja: www.malvamei.com

Askartelutuotteiden verkkokauppa >

MAINOS
MAINOS LOPPUU