MAINOS

Luonnonmukainen puunsuojaus pidentää lattian, verhouksen, kalusteiden ja terassin käyttöikää

Sisustus

OSMO COLOR -tuotteet perustuvat luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin. Ne puhdistetaan ja jalostetaan korkealuokkaisiksi ja erittäin riittoisiksi, erityisesti puulle tarkoitetuiksi erikoispintakäsittelyaineiksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Puu on elävä materiaali, joka saa erinomaiset ominaisuutensa suoraan luonnosta. Puu on kestävää. Se vaimentaa ja tasapainottaa lämpötilan ja kosteuden vaihteluita. Näiden vertaansa vailla olevien ominaisuuksien säilyttämiseksi oikeat rakenneratkaisut, puun omien ominaisuuksien huomioiminen pintakäsittelyssä ja oikea hoito ovat avainasemassa.

OSMO® COLOR TOPOIL – erikoisöljyvaha työtasoille on turvallinen keittiössä

TopOil on erityisesti kovan kulutuksen tasopintojen käsittelyyn kehitetty väritön ja kiiltoasteeltaan matta öljyvahaseos. Pinta on kuivuttuaan turvallinen ja kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja.

 • Keittiöön ja kylpyhuoneeseen
 • Matta – huokoinen
 • Vettähylkivä ja hankausta kestävä
 • Ei repeile, halkeile eikä hilseile
 • 2–4 levityskertaa puulajista ja levitysmenetelmästä riippuen
 • 1 litra riittää n. 12 m2:n kaksinkertaiseen käsittelyyn
 • Tuote täyttää euronormin 1186 5/14

 

Käyttö on helppoa – Katso TopOil -työohje >

Näin hoidat öljyttyjä pintoja oikein

   

 1. peruspuhdistukseen riittää nihkeällä pyyhintä ja imuroiminen
 2. käytä vain neutraaleja pesuaineita tai hoitavia erityisesti öljytyille pinnoille tarkoitettuja pesuaineita kuten Osmo Color wisch-fix
 3. wisch-fix sisältää öljysaippuita jotka jäävät moppauksen tai pyyhinnän jälkeen puupintaa suojaamaan
 4. wisch-fix-pesuainetiiviste sekoitetaan veteen. Voit tehdä pesuaineliuoksen myös suihkepulloon josta annostelu on helppoa.
 5. säännöllisesti käytettynä vähentää myös pinnan liukkautta
 6. öljytyn pinnan kunnon voi testata vesipisaralla. kun pisara jää pulleasti puun pintaan on pinta kunnossa, jos vesi laskeutuu lammikoksi tule pinta uudelleen öljytä.

Katso video Puulattian öljyvahauksesta >

Katso video Lattian hoitovahauksesta >

Puupintojen käsittely sisätiloissa

Puupinnat voivat myös sisällä joutua alttiiksi kovalle rasitukselle. Pintakäsittelyyn, hoidettavuuteen ja käsittelyn uusittavuuteen on siksi kiinnitettävä erityistä huomiota. OSMO COLOR Puuvahat ja Öljyvahat ovat vertaansa vailla niin laadun, työstettävyyden kuin riittoisuudenkin suhteen. Tuotteet antavat silkinkiiltoisen, kestävän pinnan höylätylle tai hiotulle puulle.

OSMO® COLOR läpikuultava puuvaha 

OSMO COLOR Läpikuultava puuvaha
Läpikuultava puuvaha on väritön tai kevyesti pigmentoitu öljyvahaseos sisäkäyttöön. Riittoisa, ohuesti levitettävä. Seiniin, kattoihin, kalusteille, huonekaluille, leluille jne.  Sopii hyvin myös kylpy- ja pesuhuoneeseen, ei kuitenkaan saunan löylyhuoneeseen.
http://www.osmocolor.com/lapik_pv.html 

OSMO® COLOR peittävä puuvaha

Peittävä puuvaha on voimakkaasti pigmentoitu öljyvahaseos sisäkäyttöön. Riittoisa, ohuesti levitettävä. Seiniin, kattoihin, kalusteille, huonekaluille, leluille jne. Sopii hyvin myös lastulevyn ja MDF-levyn käsittelyyn
http://www.osmocolor.com/peitt_pv.html

OSMO® COLOR puuvaha – perinnesävyt

Perinnesävyt -puuvaha on voimakkaasti pigmentoitu öljyvahaseos sisäkäyttöön. Värit ovat perinteisiä, murrettuja sävyjä. Lopputulos on käsittelykerroista ja levitystavasta riippuen läpikuultava tai lähes peittävä. Käyttökohteet kuten muillakin puuvahoilla: seiniin, kattoihin, kalusteille, huonekaluille, leluille jne.
http://www.osmocolor.com/perinnesavyt.html

Katso video hirsipintojen  Puuvahauksesta >

 

 

OSMO® COLOR ulkokäyttössä

OSMO® COLOR puuöljyjen ja öljymaalien valikoimasta löytyy sopivat tuotteet ulkotiloissa olevien puupintojen käsittelyyn: julkisivuihin, ikkunoihin, oviin, puutarhakalusteisiin, lasten leikkialueiden sekä pihan, puutarhan ja kasvimaan puurakenteisiin, jne.

OSMO® COLOR suojaava kuultoöljy

OSMO COLOR Suojaava Kuultoöljy on läpikuultava, silkinkiiltoinen, kasviöljypohjainen puun pintakäsittelyaine vain ulkokäyttöön. Öljykäsittely korostaa voimakkaasti puun rakennetta ja kuviointia. Huokoinen ja hengittävä öljypinnoite ei halkeile eikä hilseile. Suojaava Kuultoöljy on erittäin hyvin sään rasitusta ja UV-säteilyä kestävä.

 • suojaava kuultoöljy –sarjassa on 15 perussävyä ja 4 hopeaefektisävyä
 • jättää pinnan hengittäväksi

Katso video hirsipintojen käsittelystä ulkona >

Uutta! Osmo Colorin Suojaava kuultoöljy –sarja laajenee

 • hopeaefektisävyt tuovat uutta hohtoa ulkopintoihin

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.