MAINOS

Lumoavat kiviuutuudet nyt Suomessa!

Sisustus

Polarkiven mallisto laajentui ainutlaatuisilla italialaisilla Ambra Collection -verhoilukivillä. Ambra Collection -kivet edustavat tyyliteltyä ja arvokasta tunnelmaa luovaa italialaista muotoilua.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kivillä saavutetaan erittäin yksilöllinen ilme talon ulko- tai sisäverhouksiin. Ambra Collection -kiviä käytetään usein myös ns tehosteseinissä esimerkiksi olohuoneessa tai ruokailutilassa. Niillä saavutetaan myös julkisten tilojen sisusustuksessa uniikki ilme.

Kansainvälistä tunnustusta

Italian Collection -kivet ovat italialaisen Giovanni Barbierin suunnittelemia tuotteita, joille Polarkivellä on yksinoikeus Suomen markkinoilla. Ambra Collection on saanut myös kansainvälistä tunnustusta. Se valittiin yhdeksi parhaaksi tuotteeksi Architectural Record 2008 -ohjelmassa USA:ssa ja se on pysyvästi esillä Triennale Design -museossa Milanossa.

Ambra Serena

Niin kuin kaikki Polarkiven malliston kivet, on myös Ambra Collection -kivet aitoa luonnon kiveä. Kivet on tehty käsityönä ja kivien ulkomuodosta syntyy kolmiulotteinen tunnelma.

Tutustu lisää Ambra Collection- kiviin sekä muihin verhoilu- ja sisustuskiviimme netissä:
www.polarkivi.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kivimateriaali kivimateriaalit kodin sisustus luonnonmateriaali rakennusmateriaali sisustaminen sisustus sisustusideoita