Tulevana keväänä messuilta löytyy runsaasti muun muassa rakentamisen ja remontoinnin tuotteita, talopaketteja, kodin kiintokalusteita, lämmitys- ja energiatuotteita sekä erilaisia asumisen palveluita. Monipuolinen lavaohjelma sekä työnäytökset tarjoavat vinkkejä ja opastusta tärkeisiin ja ajankohtaisiin kysymyksiin sekä erilaisiin kodin nikkarointitöihin. Neuvontapalvelualueelta saa keskitetysti opastusta asumisen, rakentamisen ja remontoinnin haasteisiin. Tapahtuman järjestää Suomen Messut.

Oma Koti -messuilta löytää kätevästi kaiken tiedon saman katon alta. Messuilla voi myös vertailla kilpailevia tuotteita ja kysyä osastoilta hyviä messutarjouksia. Kymmenettä kertaa nähtävä Oma Koti on osa keväistä viiden messun kokonaisuutta. Samanaikaisesti järjestettävät tapahtumat tarjoavat samalla käynnillä tietoa ja tuotteita myös pihapiirin laittoon, mökkeilyyn tai vaikkapa kodin sisustuksen viimeistelyyn. Messukeskuksessa on Oma Koti -messujen lisäksi Kevätpuutarha-, OmaMökki-, ASMA- sekä Sisusta!-messut. Kävijät pääsevät yhdellä lipulla kaikkiin viiteen tapahtumaan.

Oma Koti 11
7.–10.4.2011 Helsingin Messukeskus
Järjestäjä: Suomen Messut

Samanaikaisesti messukeskuksessa järjestetään myös Kevätpuutarha, OmaMökki, ASMA ja Sisusta!

Aukioloajat: to–su 7.–10.4. klo 10–18.
Pääsyliput: Aikuiset 13 €, lapset (7–15 v.), eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat 9 €, ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 9€/hlö. Torstaina kaksi yhden hinnalla (13 €) ja perjantaina opiskelijat 5 €.

Lisätietoja www.omakotimessut.fi.