Aurinkolämpöä hyödyntävä katto ja muita toimituksen valintoja

Yleinen
Fiksuja tuotteita asumiseen ja remontointiin. Katso toimituksen huhtikuun valinnat.

Afrikan naiset kiittävät Rytmi-keittiötuoteiden hankinnasta

Vallila ja Naisten Pankki tekevät yhdessä hyvää. Rytmi-keittiötuotteet kuten patakintaan on suunnitellut Saara Eklund. Hinta 10 €.

www.vallilainterior.fi

Seinä kukkii kesämökkitapetissa

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kesämökki saa uuden ilmeen, kun vaikka vain yksi seinä tapetoidaan. Eco Happy 3876 -tapetti on helppo kiinnittää seinään. Hinta 41 €/rulla.

www.kesko.fi

Vettä kukille upealla kastelukannulla

Kesän herttaisin kastelukannu on maalattua ja sinkittyä peltiä. Hinta 7,50 €.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

www.clasohlson.fi

Jakkara terassille ja parvekkeelle

Kevyt metallijakkara kestää kesäsateita. Hinta 8 €.

www.tiger-store.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Maailman hiljaisin imuri

Hiljainen siivooja Electroluxin Ultra Silencer on maailman hiljaisin imuri. Äänitaso on vain 61 desibeliä, keskimäärin imureista lähtee 78 desibelin meteli. Hinta 229-399 €.

www.electrolux.com

Aurinkolämpöä hyödyntävä katto

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Katollinen aurinkolämpöä Ruukki on tuonut markkinoille ensimmäisenä maailmassa omakotitaloon aurinkolämpöä hyödyntävän katon. Ruukki Classic solar -lämpökatto tuottaa energiaa käyttöveden ja rakennuksen lämmitykseen.

www.ruukki.fi

Uusi auringonsuojalasi ikkunoissa

Fenestran vientimyyntipäällikkö Pasi Peltola kertoo, miten valita oikeat ikkunat kotiin. Mikä on niin sanottu superlasi? Superlasi on Fenestran auringonsuojalasi, joka eristää lämpöä sekä estää liiallisen lämpö- ja UV-säteilyn. Superlasilla varustettu ikkuna ei hohkaa kylmää kovillakaan pakkasilla eikä sisälämpötila kuumene liikaa kesähelteillä. Ylilämpeneminen on matalaenergia- ja passiivitalojen myötä entistä suurempi riski, sen vuoksi superlasi auringonsuojana on paikallaan.

Miten valita oikea ikkuna oikeaan paikkaan?

Paraskaan ikkuna ei sovi kaikkialle vaan ikkunaratkaisun suunnittelussa kannattaa huomioida kodin ja sen ympäristön erityispiirteet jopa huoneen tarkkuudella: Esimerkiksi eteläseinälle hyvä valinta on superlasi-ikkunat ja vilkkaan kadun puolella taas äänen eristävyys on tärkeää.

www.fenestra.fi