Aurinkosähköä kotiin – kampanja lisää aurinkopaneelien määrää pääkaupunkiseudulla

Talo
Aurinkosähköä kotiin
HSY:n Ilmastoinfon koordinoiman kampanjan avulla asukkaat voivat vertailla helposti erilaisia aurinkosähköjärjestelmiä sekä tilata niitä kampanjahintaan.

Aurinkosähkö on päästötön ja uusiutuva sähköntuotantomuoto, jonka potentiaali Suomessa on merkittävä. Pääkaupunkiseudulle suunnattu Aurinkosähköä kotiin –kampanja on ensimmäinen laatuaan. Aurinkopaneelien hankkiminen on ilmastoteko.

Miksi hankkisin aurinkosähköjärjestelmän?

Pohjoisesta sijainnista huolimatta auringon säteily riittää Suomessa aurinkosähkön tuottamiseen. Vuosittainen säteilymäärä Etelä-Suomessa on samaa luokkaa kuin Pohjois-Saksassa, jossa aurinkosähköä tuotetaan runsaasti. Vaikka säteilyn määrä on meillä voimakkainta kesäkauden pitkinä ja valoisina päivinä, paneelit tuottavat kohtuullisesti sähköä myös muina kuukausina, lukuun ottamatta marras-tammikuuta.

Aurinkopaneelijärjestelmät vaativat vähän huoltoa ja ovat pitkäikäisiä. Usein paneelien valmistaja takaakin, että aurinkopaneelin teho on vielä 25 vuoden käytön jälkeen vähintään 80 % alkuperäisestä tehostaan.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Miksi juuri nyt?

Ilmastoinfo on tehnyt järjestelmien vertailun sekä hankkimisen helpoksi ja turvalliseksi. Aurinkopaneeleiden hinnat ovat laskeneet viime vuosina ja toimittajat ovat antaneet paneeleille houkuttelevia kampanjahintoja. Kampanjassa mukana olevat yritykset ovat luotettavia ja noudattavat vastuullisia toimintatapoja.

Aurinkosähköä kotiin -kampanjan kohdealue on pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen). Kampanja-aika on 19.3–30.5.2014.

Lisätietoja:

MAINOS
MAINOS LOPPUU

www.aurinkosahkoakotiin.fi