Siirry pääsisältöön

Osallistu kilpailuun!

Voit voittaa Tempur-tyynyn

Autokatoksen katto alkaa olla talvehtimisvalmis. Villa Unelma viikko 46.

Lämmitys
Autokatoksen katto alkaa olla talvehtimisvalmis, mikä tarkoittaa, että sen tekemistä jatketaan keväällä tai sopivan raon tullen. Keskiviikkona naapurin kaivurilla leviteltiin autopihalle "ilmestyneet" murskeet ja autopihan korko alkaa vähitellen muotoutua.
Perjantaina tuli kattoeristekuorma raksalle mutta ei sovittua ja erikseen laskutettavaksi mainittua (60€) purkua. Onneksi naapurissa on todella auttavainen ja joustava rakennusyrittäjä rakentamassa itselleen taloa ja hän (taas) pystyi auttamaan.Lauantaina oli sovittu nosturi paikalla aamusta. No nosturimies tuli mutta ei nosturia. Nosturi oli kuulemma pajalla korjauksessa ja mahdollisesti piti saada kuntoon ”muutamassa tunnissa”. Aamupäivä meni sitten enemmän ja vähemmän kahvia juodessa . Parin tunnin odottelun jälkeen työmaapäällikkö kävi pajalla kysymässä tilannetta. ”Ei tänään” oli vastaus. Mutta sunnuntaiaamuna pitäisi tulla.

Sunnuntaina tuli nosturi. Saimme eristeet nostettua sisälle ja laudat kattoa varten ennen palkkien nostoa. Palkkien noston jälkeen talo näytti puistosta päin tältä. Mutta jälleen tuli takaisku aikatauluun ja vähitellen alkaa näyttää juhannus 2009 sisäänmuutto hieman epärealistisemmalta. Mutta minkäs teet ”näillä mennään” ja tämä kaikki kuuluu ensirakentajan arkeen.

No sunnuntaina saimme palkit paikoilleen ja aloitimme räystäspuiden laittamisen.

Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Talon on tarkoitus valmistua vuoden 2009 juhannukseen mennessä. Lue lisää rakentamisen vaiheista alla olevista linkeistä, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.
Villa Unelman tarina jatkuu, lue lisää alla olevista linkeistä!

MAINOS
MAINOS LOPPUU