MAINOS

Automower®-robottiruohonleikkuri – vaivatonta leikkaamista kaikilla nurmikoilla

Piha

Kaunis ja hyvinvoiva nurmikko vaatii paljon työtä. Pihanhoitoa helpottaa robottiruohonleikkuri, joka leikkaa nurmikon hiljaisesti, mihin kellonaikaan tahansa säistä riippumatta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Hyvinvoivan nurmikon ei tarvitse olla työn ja tuskan takana! Robottiruohonleikkuri leikkaa nurmikon itsenäisesti – ilman valvontaa, mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja säällä kuin säällä. Husqvarna Automower® -malliston suurin leikkuri voi leikata jopa 5 000 m²:n nurmikon haastavassakin maastossa, jonka kaltevuus voi olla jopa 45 %. Kun leikkuri osuu esteeseen, se pysähtyy ja muuttaa suuntaa. Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä on luotettava, ja työn jälki on loistava olosuhteista riippumatta.

Pientäkin nurmikkoa on leikattava usein, jotta se näyttää hyvältä. Husqvarna Automower® -valikoimassa on myös pienempiä malleja, jotka soveltuvat hyvin enintään 1 800 m²:n kokoisille alueille. Pienemmät mallit leikkaavat ruohon yhtä tarkasti ja huolellisesti kuin suuremmatkin mallit.

Älykäs leikkuri

Husqvarna Automower® -robottiruohonleikkurin huipputason teknologia ja ominaisuudet varmistavat sen, että kone soveltuu erilaisiin olosuhteisiin. Käytävien hallinta ja integroitu rinnekompensointi auttavat leikkuria selviytymään vaikeammassakin maastossa. Tietyissä malleissa on GPS-avusteinen navigointi, joka auttaa leikkuria löytämään oikean reitin.

Latausaseman voi sijoittaa lähes minne tahansa. Husqvarna Automower® havaitsee signaalit kolmella tapaa: latausasemasta, hakukaapeleista tai rajakaapelista. Se löytää reittinsä luotettavasti ja jättämättä ikäviä jälkiä nurmikkoosi.

Itsenäistä apua puutarhaan

Robottiruohonleikkuri hoitaa nurmikon leikkaamisen puolestasi, vaikka et olisi edes paikalla. Sääajastimen avulla leikkaaminen voidaan säätää kasvunopeuden ja sään mukaan, ja kohdeleikkuutoiminto tunnistaa, jos ruoho on jollakin alueella pidempää. Leikkuukorkeus valitaan manuaalisen tai sähkötoimisen säädön avulla.

Uusi Automower® 440 yli 4 000 neliön nurmikoille

Suurille nurmikoille tarkoitettu uusi Automower® 440 -malli kulkee kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteissä suorituskyvystä tinkimättä. Leikkuri pystyy myös navigoimaan haastavassa maastossa ja monimuotoisessa puutarhassa, jossa on esimerkiksi kapeita käytäviä.

Sisäänrakennetun hiiliharjattoman moottorin ansiosta leikkurin melutaso on vain 56 desibeliä, joten leikkuri on todella hiljainen ja se voi huoletta olla toiminnassa ympäri vuorokauden ketään häiritsemättä.

Sääajastimen avulla robottileikkuri mukauttaa ruohon leikkaamisen nurmikon kasvuvauhdin mukaan. Kun ruoho kasvaa voimakkaasti, leikkuri leikkaa enemmän ja vastaavasti kuivana tai kylmänä jaksona, se antaa nurmikon levätä. Husqvarna Automower® 440 voidaan myös varustaa Automower Connect -sovelluksella, joka mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin ja seuraamisen omasta älypuhelimesta missä tahansa.

Käyttäjien kokemuksia robotteleikkurista – katso video!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

robottiruohonleikkuri ruohonleikkuri


Lisää samasta aiheesta