MAINOS | Piharati Oy

Autotalli omalle pihalle 3D-sovelluksen avulla

Piha
Miltä näyttäisi autotalli omalla pihallasi? Nyt voit tarkastella Piharadin autotallimalleja virtuaalisti ja kolmiulotteisesti omalla tontillasi ja vaikka kävellä rakennuksen sisälle – etkö usko, lue lisää!
19.10.2023

Autotalli suojaa ajoneuvot ja tarjoaa säilytystilaa, mutta sopivan mallin valinta voi tuottaa vaikeuksia. Voi olla haastavaa miettiä, minkälainen malli pihaan sopisi kaikkein parhaiten.

Enää ei tarvitse arvailla, miltä autotalli näyttäisi talon vieressä. Autotalleja ja piharakennuksia valmistava Piharati Oy on nimittäin kehittänyt virtuaalisovelluksen, jonka ansiosta autotallin tai muun piharakennuksen voi laittaa tarkasteltavaksi oikeaan ympäristöönsä, kuten omalle tontille.

Sopisiko tämä autotallikatos C1 malli tontillesi? Kokeile: Autotallikatos C1 – 360 | www.piharati.fi

– Suunnittelijan tekemiä 3D-kuvia autotallimalleista voidaan viedä kännykällä tai tabletilla todelliseen paikkaan, jossa ne näyttävät samalta kuin todellisuudessa, selittää Kari Rouvali Piharati Oy:stä.

Piharakennusta voi myös tutkia ulkopuolelta ja jopa kävellä virtuaalisti sen sisään

Virtuaalisovellus auttaa arvioimaan, sopisiko rakennus tontille ja yhteen muiden rakennusten kanssa. Se on suuri helpotus monelle autotallista haaveilevalle pientalo- ja omakotiasujalle.

Myös rakennus- tai toimenpidelupahakemuksen tekeminen ja naapurien kuuleminen helpottuvat, koska rakennuksesta voidaan tehdä 3D-kuva ja videokin suunnitelulla paikalla.

Katso videolta, miten voit tarkastella autotallia virtuaalisti:

AR-tekniikka tuo autotallin virtuaalisti omalle pihalle

Piharatin kehittämä sovellus hyödyntää AR-tekniikkaa ja toimii netissä suoraan Piharadin autotallimallistoa hyödyntäen.

– Autotallin mallia voi suurentaa ja pyörittää ympäri. Sitä voi tarkastella vaikka asiakkaan pöydällä, Rouvali kertoo.

Etsitkö MoniToimiTallia ja saunaa? Kokeile tontillesi Autotallivaja E12 Autotallivaja E12 Mökkimalli + saunatilat· Piharati Oy

AR on lyhenne sanoista Augmented Reality eli suomeksi lisätty todellisuus, mikä tarkoittaa, että virtuaalinen tuotettu sisältö – esimerkiksi suunnittelijan piirtämä piharakennus – tuodaan osaksi oikeaa maailmaa sovelluksen tai selaimen avulla.

Piharadin ohjelmassa voi vaihtaa piharakennuksia ja tarkastella myös eri versioita samasta mallista.

Piharati on AR-tekniikan hyödyntämisen pioneeri omalla alallaan Suomessa, mutta tietokonepelimaailmassa kolmiulotteisuus on tuttua.

Suosituimmasta autotallimallista voidaan esittää jo neljä erilaista 3D-versiota: perinteinen malli, vaakapaneelimalli tai konesaumakattomalli pulpetti- tai harjapulpettikatolla.

Katso videolta, miten AR-tekniikka vie autotallin pihallesi:

Valmiita paketteja ja räätälöityjä malleja – valitse itsellesi täydellinen autotalli

Piharati Oy:n autotalli- ja piharakennusmallistoissa on yli sata erilaista puurakenteista tallia ja piharakennusta, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva. Tutustu Piharatin laajaan autotalli- ja piharakennusmallistoon.

Rakennukset on suunniteltu niin, että jokaiseen malliin on mahdollista tehdä kaava-alueella vaadittavia muutoksia räätälöimällä.

Peruspohja ja koko sopivat monelle asiakkaalle sellaisenaan. Useimmiten kuitenkaan ulkoverhous, kattomateriaalit, värit, ikkunat tai ovet eivät sovellu asiakkaan tarpeisiin, joten niihin voidaan vaihtaa sopivat materiaalit.

Perustoimitus voi olla esimerkiksi lomalautaverhous, mutta tontin kaavoitus vaatiikin vaaka- tai hirsipaneelin. Se ei ole meille ongelma.

– Muutostoiveet käydään asiakkaan kanssa läpi, ja siltä pohjalta muokataan toimitussisältö sekä tarjous. Kattomuodot ja kaltevuudet ovat myös räätälöitävissä asiakaskohtaisesti, Rouvali lupaa.

Piharadin autotallit on suunniteltu niin, että ulkoverhous, kattomateriaalit, värit, ikkunat ja ovet voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

Piharadin toimitukseen kuuluvat

  • rakennuslupakuvat
  • kokoamisohjeet
  • tarvittavat rakennekuvat.

Vuoden hieno uutuus muuntuu tarpeidesi mukaan

Piharati Oy valmistaa autotalli- ja piharakennuksia pienelementtitekniikalla, omassa teollisuushallissaan Kauhajoella Etelä-Pohjanmaalla. Se toimittaa autotallipaketteja lähes kaikkialle Suomeen.

Yrityksellä on pitkä kokemus puurakenteisten autotallien, autokatoksien, varastojen ja erilaisten piharakennuksien suunnittelusta, teollisesta valmistamisesta ja rakentamisesta.

Tänä vuonna Piharati tuo markkinoille modernin autotallin, MoniToimiTallin, joka muuntuu kätevästi ja helposti erilaisiin käyttötarkoituksiin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Katso videolta, miten MoniToimiTalli muuntuu: